Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Ibland blir pizzan så mycket godare än förväntat ???? Färdig botten, philadelphia blandad med lite grädde och vitlöksklyfta, sparris, riven ost. Ugn. Droppa[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seHar du provat nduja? Den är som en salamifärs, ganska smakstark. Med den testade jag ett oväntat smakrikt och gott recept som jag aldrig skulle ha kunnat[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seTänk att det tog nästan ett år innan det kom in ett nytt recept här! Men så är detta en rätt värd att vänta på, så fräsch och god - om man gillar koriander,[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seOj, så gott det här blev! Jag lade ut en bild på Facebook och genast ville man ha receptet. Läs noga igenom alla steg och titta på receptlänkarna innan du drar[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seMin pappa brukade göra en fånigt enkel, men vansinnigt god, gryta på strimlad fläskfilé. Idag tycker jag att man knappt ser fläskfilé i butiken längre, men[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seI julklapp fick jag ett önskat rånjärn av mina söner. Jag älskar rullrån! Nu ville jag testa järnet, men var hittade jag det bästa receptet? Klart att jag[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seSå står man där igen, med hur mycket squash som helst, och undrar vad man ska göra. Får jag då tipsa om ett suveränt enkelt och gott sätt att tillaga den som[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seJag stod med två mogna avokado i handen när ett minne dök upp. En paj jag gjorde för länge sedan men inte minns att jag har nedskriven någonstans. Dags att[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seFör många, många år sedan låg en italiensk delikatessbutik som hette Roviras Delikatesser på Hökens gata på Söder. Där köpte jag stora skivor av mortadella,[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seEn av de allra enklaste italienska efterrätterna är att doppa en cantucciniskorpa i Vin Santo. Så gott i all sin enkelhet! När Nigella gjorde en glass med Vin[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seEtt engelskt tåg. En skotsk kaka. Ett mord, höll jag på att skriva när jag fastnade i fantasins deckarpåverkade irrvägar. Men nej, betydligt oskyldigare är[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seRabarber, rabarber, rabarber, rabalder ... Man bakar paj, man kokar saft, man fixar chutney som sedan står och dammar i skåpet, man gör vad man kan och ändå[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seJag har allt som oftast lunchlådor med mig till jobbet. För mig handlar det både om ett ekonomiskt perspektiv och om att jag vill veta vad det är jag stoppat i[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seI flera länder äter man enbart en smörgås till lunch, något som många av oss svenskar har svårt att förstå. När jag var i Nederländerna i somras reagerade jag[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.seMan kan tro att bloggen sover, eller i alla fall att vi som driver den sover. Sanningen är nog att den mest används som receptkälla numera, men visst händer[...]
Källa: dubbelhakorna.blogspot.se