gulaschsoppa per morberg | pizzasallad per morberg | grönkålssoppa per morberg | grönkålssoppa morberg | rättikagratäng halv åtta hos mig | per Norberg hummer | gulaschsoppa köttfärs per morberg
Inloggning

Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept

Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!

Glömt lösenord?

Se alla webbplatser


Recept:

400g baguetten

Jan Hedh skriver att 50, 50 är ett bra sätt att tänka när man gör ett recept men här kom jag fram till att det krävs 1/3, 1/3, 1/3 för att få ett perfekt[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Ingefärspäron med tonka och yoghurtgrädde

Tonkaböna är en fantastiskt aromatisk krydda men tyvärr väldigt svår att hitta i Sverige. Den växer i stora träd i Venezuela. När den har skördats får den dra[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Blodapelsinsorbet med habanerotryffel

Habanerotryffel (ca 20 stycken) Habanerons kittlande hetta gör denna tryffel magiskt god men var försiktig med kryddorna eftersom att habaneron är riktigt[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Pizza

Deg (4st stora pizzor) 300g vetesurdeg 200g vetemjöl special (gärna Manitoba Cream) 250g dinkelvetemjöl ca 300g vatten 10g salt Knåda surdeg, mjöl och vatten i[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Hallon och Blåbärstårta

Följ inte det här receptet. Ett uppdaterat och mycket bättre recept finns här ! En fantastiskt god och luftig tårta med tårtbotten från Rut på skäret, syrlig[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Vetesurdeg

Så här gjorde jag min vetesurdeg. Jag använde bara mjöl och vatten eftersom jag litade på mjölets kvalitet. Vispa 100g Saltå kvarn dinkelsikt med 100g vatten[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
På resande fot

Manitoba, dinkel och vetesurdeg i en skolåda. Det perfekta bärbara skafferiet. Vi har åkt till mormor i Finspång där vi spenderar sportlovet åkandes skidor.[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Mörk chokladmousse och citrussallad med vanilj

En krämig chokladmousse som får sin konsistens av en sabayonelik nande äggkräm som konditorer kallar pâtè bombe. Här har jag utgått från Maria Escalantes[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Rågsurdegsbaguetter

Jag använder en stor fördeg för att få mycket surdegssmak och en väl jäsande deg. Du kan byta ut mjölet mot vetemjöl special eller blanda i lite rågmjöl om du[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Våfflor

I dag provade jag att baka våfflor efter ett recept i Kokkonsten av Dr Ch. Em. Hagdahl. Problemet var att det inte stod hur mycket mjöl man skulle ha. Jag[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Påskgodis

Marsipanägg, pralin med flytande apelsinfyllning och ägg av nougat doppade i choklad. Marsipan med bittermandel och vanilj 100g mandel 70g socker 30g vit sirap[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Kanelbullar

Jag bakade kanelbullar på påsklovet och de blev riktigt goda. Jag använde ceylonkanel och kardemumma från hela kapslar. Det gav en lite lyxigare smak. Surdegen[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Predessert och dessert på valborg

Till valborgsmiddagen valde jag att göra två desserter en lätt citronsorbet i fläderläsk och vispad choklad med karamelliserad mandel och en syrlig hallonsås.[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Apelsingranité med ananas och apelsinblomshonung

En enkel och väldigt läskande efterrätt. Granité är smaksatt sockerlag som man fryser till is och sedan krossar med en gaffel. Apelsingranité med Grand Marnier[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se
Storbak till studentfesten

Snart tar min bror studenten och jag har bakat många baguetter till festen. Vi köpte 2 st baguettevaggor (plåtar böjda för att ge baguetten en rund botten) med[...]

Källa: sottochsurt.blogspot.se

Recept999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recept999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy