Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Bakade surdegsbröd härom dagen blev så gott! Snittade lite olika på bröden, visst blev dom vackra?! Blandade grahamsmjöl o rågsikt o vetemjöl blev super[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seMan gör egen juice i sin råcentrifug och river äpple på rivjärnet och har i degen smaken går inte att beskriva den måste upplevas. Receptet kommer ifrån[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seEfter ett lååångt uppehåll av bakande så har jag kommit igång igen! Mycket tack vara att det har lugnat ner sig här hemma.. Och så har ju en massa inspiration[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seSnacka om att jag blev lite chockad när jag fick se att lilla jag hade fått denna fina Award den 13 juli!!!! Tusen tack cupcakesfluffan för att du nominerade[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seMåste slå ett slag för kanelbullar så gott för så lite jobb! Här har jag gjort en med pärlsocker och en med råsocker på!! Hemma går det inte med pärlsocker[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seVi som inte kan så mycket och vill lära oss mera om Surdeg. Så här kan vi träffas för byta recept och få råd och tips får de som som är proffs eller bara kan[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seIdag har jag bakat världens enklaste bröd som jag lärt mig av Camilla Plum från programet: Bullar av stål eller på danske: bollar af stål. Det heter[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seRecept på surdegsbröd och surdeg. Bröd bakat med surdeg blir gott, nyttigt, har lågt gi, håller längre och smakar mer. Går bra att frysa. Godast om det får[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seSurdeg på mjöl och vatten. Denna är min personlig favorit !! Vetesurdeg 120 g vetemjöl 120 g vatten Rågsurdeg 60 g fint rågmjöl 120 g vatten Grahamssurdeg 60 g[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seSurdegsstart av Vete Det här är recept på en surdegsstart av vete. Det är den som bor i kylskåpet och som du matar med 1-2 matskedar mjöl och 0,5 dl vatten i[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seDet viktigaste jag har lärt mig när man gör en Surdegsgrund är att alltid börja med att hälla i mjölet och sedan vatten. SURDEG på rågmjöl - så här gör du[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seVildjäst Dag 1 125 g torkade aprikoser (osvavlade) 50 g honung 25 g socker 250 g ljummet vatten Blanda alltsammans i en burk, gärna en glasburk så att man ser[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seAtt torka surdeg visade sig vara en utmärkt idé. Det var så man bakade förr, man hade lämnat kvar deg i tråget som fått torka och när man sedan hällde på[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seJapp, första gången i mitt liv som jag har bakat, ätit Bagels!!! Det var jätte roligt att baka dom super enelt med.. Men lite orolig var jag när man skulle[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.seJag har hört att vissa matar sin surdeg varje dag vilket är bra om man nu bakar varje dag annars räcker det med 1ggr i veckan och dagen innan baket ska vara.[...]
Källa: surdegsmilla.blogspot.se