Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Här följer avslutningen på påskhelgen vilket dessutom var den sista dagen av frossande de närmaste sju veckorna. Oxbringa som[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seVi har ju semester nu och då måste man grilla. Det är faktiskt obligatoriskt. Varje semesterdag utan grill är en förlorad dag. Idag[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seFick en påse "Bagarens jästmix" för "Medelhavsbröd" (vad nu det är) när jag var på Det goda köket[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seFyra veckor kvar till Italiensemestern och en köksrenovering i antågande. Pengar måste sparas och skafferiet behöver rensas. Idag hittar jag, långt inne i[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.sePolentabiffar var det ja. De som jag inte orkade göra igår. Ett favoritrecept som i original anbefaller följande ingredienser: 2 msk olivolja 1/2 gul lök,[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seI kylskåpet: ett stycke kanin minus två filéer (fileérna användes i lördagens åttarätters prettomiddag). I papperskasse: några liter trattkantareller från[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seI torsdags var det litet knytiskalas hos en av arbetskamraterna, jag stod för förrätterna. Lyckligtvis har jag resurser att tillgå i frys och kyl! Från frysen[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seLångt in i skafferiet stod en påse hel råg, använt till bak av danskt rågbröd. Fast nu var det länge sedan jag bakade just det brödet så påsen har stått där[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seSkafferiets innevånare har varit på semester i Italien, på Amalfikusten närmare bestämt. Vi kom hem med sisådär femton kilo mer bagage än när vi åkte, mina[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seHej allihop, jag heter Anna och är matshoppingmissbrukare. Härom veckan var jag i Italien (jo, jag vet att jag kommer att bli tjatig, det kommer att bli mycket[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seDen här glöggen har jag gjort i minst femton år, den är bättre än någon köpeglögg, Blossa kan slänga sig i väggen. Och så är den formidabelt enkel att göra.[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seInte har det blivit någon fisk till min rökta mozzarella. Så för att göra slut på osten innan den förfars blev det idag en aning mer snitsig frukost än[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seJag har ju redan outat mig som matshoppingmissbrukare och nu måste jag erkänna att både jag och mannen lider av en lätt släng av Young Cellar Syndrome . Inte[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seTillbaka hemma från heldag på mat- och vinmässa. Jag ska inte plåga er med vad som inköpts under dagen men jag räknar den rökta kaninen som en av höjdarna, nu[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.seI frysen: en påse sparade kräftskal. I färskt minne: underbar risotto med scampi på den förträffliga restaurangen A'Paranza i Atrani. Här ska göras fond och[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.se