Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Yotam Ottolenghi är en kreativ kock som gjort fina kokböcker. Jag rekommenderar dem varmt. Han hittar på smakkombinationer man aldrig stött på tidigare. som[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seFörra sommaren snöade jag in på melonsalladen med fetaost från Salt och Tahini. Den här sommaren fladdrade den här förbi i sociala medier. Och nej, det finns[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seNä, det blev ingen toppenbild. Men gott var det! Det här kan bli en ny favorit. Enkelt att svänga ihop, ingredienser som nog finns i de flesta affärer. Och man[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seFrukost är min sämsta gren. Hela mitt liv har jag fått höra att "frukosten är det viktigaste målet på dagen!". Men det är ju ett påhitt av morgonpigga, och[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seBoken Gröt av Hedvig Billengren Lindenbaum innehåller en hel del recept som jag inte skulle vilja kalla gröt. Men jag vet inte heller om det finns något[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seNär man kör kött sous vide blir det inte mycket steksky att bygga en sås kring. Den här såsen kräver ingen steksky, och blir fantastiskt god ändå. Underbart[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seSedan barnen flyttat hemifrån har vi gjort om i tv-rummet i källaren. Tidigare var det en plats för familjekvällar och/eller kompiskvällar med ungdomar som[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seGrillad lax är fantastiskt gott. Här serverad på krämig blomkålsbädd med grönsaker och pumpafrön. Fin bjudmat som inte är alltför krånglig att få ihop. Lax på[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seFör några år sedan blev "GI-knäcke" och "fröknäcke" stort. De är baserade på majsmjöl och väldigt enkla att baka. Gott blir det också. Detta är en variant av[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seJag har ett problem. Det finns för många recept. Och jag sparar och sparar i de olika kanalerna, tar skärmdumpar och försöker sorter i olika kategorier. Men[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seVi fortsätter att prova nya drinkar och expanderar med fler likörer att blanda med. Senaste inköpet är Luxardos körsbärslikör. Och då kunde vi prova den här[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seBanana bread är inte så mycket ett bröd som en sockerkaka. Vi äter den som sötfika. Man kan äta med smör och ost, och man kan rosta en skiva om man vill. Ett[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seEfter en sommarlik september med varmare temperaturer än vi hade under semestern kom så hösten. Och det är nästan skönt att stänga dörren till uterummet och[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seGrönkålschips, det är väl inget nytt. Nej det är det inte. Men jag provade en ny twist häromdagen och det blev såå gott! Sesamolja ger dem en lätt nötig smak.[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seVi fortsätter prova drinkar. Denna innehåller gin, körsbärslikör och viollikör - typ alla älsklingssmaker i en. Så ja, det kommer att bli en ny favorit. Använd[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.se