Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Jag brassar mat i radio Bistra tider? Behöver ni spara på årets julbordsbudget? Idag tipsar och lagar jag ett budget-julbord i P4Extra. Jag är inte av åsikten[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seSommar☀️ Hallonen mognar i backarna. En ljuv smak och ett ömtåligt bär. Men lätt att bevara med gott pektininnehåll för en fin sylt. Välj själv,[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seLISAS VINVAL - Champagne Thiènot Till restaurangen köper jag olika Champagne för olika tillfällen och det är fascinerande hur de varierar så mycket i stil.[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seDet finns mycket energi att snåla in på. Jag har byggt mitt restaurangkök för egna pengar och lever på inkomsterna från Husmor Lisa så under företagets tio år[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seÄTA BRA PÅ SKIDRESAN - ÅREGUIDEN NYHET: Finaste Lisas reseguider Roligt att så många som uppskattade mina mat, vin- och reseguider när jag skrev på Realtid.[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seTysk sekt är värt att prova närmare. Jag föreslår att ni provar några nu till jul. Julmaten är det, söt och smakrik. Om du som jag hellre vill dricka vin är[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seDe här vinerna finns i beställningssortimentet - men 2018 års Josetta Saffirio med årets tomte finns från och med imorgon i det tillfälliga sortimentet - tips[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seSPARRISTIDER! I ett nytt YouTube-recept från min terrass i skärgården har jag sammanfattat lite varför sparris är så gott, nyttigt och härligt. Denna vecka[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seÅrets Ekokock- svinnmatlagning Jag tävlade i Årets Ekokock den 9 september. Att få en råvarukorg med utvalda produkter med kort utgångsdatum från[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seDet var många av er som uppskattade mina dagens snabba och nyttiga luncher vid hemmajobb. Lunchen är ett utmärkt tillfälle att spara på kolhydrater, få i sig[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seBetalt samarbete med MSC: Idag är det internationella tonfiskdagen och jag är glad över att ha ett samarbete med MSC, Marine Stewardshop Council , vars blå[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seOm någon vecka ska jag åka till Bari Italien för den årliga konferensen PARABERE FORUM där kvinnliga kockar och entreprenörer inom mat träffas och konfererar.[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seKaffeprovare! Kaffe innehåller nästan dubbelt så många smaknyanser som vin, runt 800 st. Är du kaffeälskare som jag tar du säkert tillfället i akt att dricka[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seDetta är kvällen före Årets Kock och jag befinner mig på resa i Göteborg. Passar på att ta med familjen till Thörnströms. Här är menyn baserad på närproducerad[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.seVårt hem på Resarö tillika restaurangen med 24 platser 2015 var ett bra år för Lisa och min verksamhet Fine Home Dining och Husmor Lisa. Nytt år och kan vara[...]
Källa: husmorlisa.blogspot.se