gulaschsoppa per morberg | kräftströmming morberg | pizzasallad per morberg | grönkålssoppa per morberg | grönkålssoppa morberg | rättikagratäng halv åtta hos mig | per Norberg hummer
Inloggning

Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept

Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!

Glömt lösenord?

Se alla webbplatser


Recept:

Cupcakes

Jeanette här. Så här blev mina cupcakes. Megastora blev de för vi hade inga små formar. Och ingen riktig cupcakeform heller, en sån måste vi verkligen skaffa.[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Recept på surdegsrågbröd

Rågbrödet jag gjorde på surdegsgrunden. Dag 1: 100 g (ca 1½ dl) surdegsgrund 300 g (3 dl) ljummet vatten 200 g (ca 3,5 dl) rågmjöl Rör ihop degen och låt[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Svärmorsbröd

Svärmor fick ett eget rågbröd idag :)

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Scones med fullkornsmjöl

Gjorde nyss scones. De blev jättegoda. Knapriga på ytan och mjuka inuti. De är en "vetemjölsvariant" av de glutenfria som jag gjorde för några veckor sen.[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Enkel vegetarisk lasagne

Jag är inte nån lasagneexpert men denna blev god. Väldigt enkel att göra och med få ingredienser. Egentligen samma sak som köttfärslasagne men utan köttfärs.[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Cheesecake med blåbär

Detta är min favoritcheesecake från och med nu! Underbart krämig och god. Dessutom väldigt fräscht och gott med blåbär som omväxling. Tycker det går snabbt när[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Rotfruktssoppa

Ikväll blev det gräddig rotfruktssoppa till kvällsmat. Mustig och god! Gräddig rotfruktssoppa 3 stora potatisar 2 morötter 1/2 rotselleri 1 gul lök 1[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Surdeg

Nu är surdegen på gång. Den är gjord på 100g (1dl) ljummet vatten och ca 40g (drygt en halv dl) rågmjöl som är ihopblandat. Nu skall den få stå och dra sig i[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Om surdeg

Det låter ju inte såå svårt att göra sin egen surdeg. Blanda ihop mjöl och vatten och bara låta det stå.. Rätt så simpelt. Men det återstår väl att se hur[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Lite mera mjöl och vatten

Nu har jag tillsatt 50g (½dl) vatten och 50g (ca 0.75dl) rågmjöl. Lite fastare blev den. Nu skall den få stå ännu ett dygn. Om den verkar okej imorgon så[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Surdegen är klar!

Så här ska den se ut. Kanske lite svårt att se på bilden. Den är i alla fall tjock och dallrig och bubblig. Imorgon får den åka in i kylen. Nån dag snart blir[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Grekisk fetaostpirog

Jeanette här. En sån här pirog skulle jag vilja lära mig baka. Denna är från butiken, troligen gjord på filodeg. Har en krämig fetaostfyllning. Jag har försökt[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Surdegsbröd på gång!

Nu ska det förhoppningsvis snart bli surt rågbröd. Jag använde 100 g av surdegsroten och tillsatte 200 g (ca 3,5 dl) rågmjöl och 300 g vatten. Blandade bara[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
Rågbröd ikväll!

Imorse tillsatte jag 200 g ljummet vatten, 330 g rågmjöl, 50 g grahamsmjöl och 15 g salt. Körde degen på medelhastighet i assistenten ca 15 minuter och sen har[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se
För mycket mjöl

Märker nu att det blev lite för mycket mjöl, degen är för styv. Men det ska väl bli bröd av det ändå. På måndag blir det att baka nåt glutenfritt så håll[...]

Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se

Recept999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recept999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy