Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
I morgon ska ja sätta en surdeg. Kommer att dokumentera hur man gör och så dag för dag. Sen i slut ändan så ska ja baka nå gott bröd till helg frukosten. I[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seDag ett 100 gram vatten 100 gram rågmjöl Blanda ihop allt och låt stå i tre dagar. Ställ surdegen på en varmplats så den kommer igång.
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seDag Tre Blanda 100 gram Rågmjöl 100 gram vatten och resten av surdegen från dag ett Ställ de varmt.
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seDetta knäcke bröd tog ja deg som blev över från vårt bondbröd och vårt vita surdegsbröd och blanda ihop dom två. Sen så kavla ja de väldigt tunt la ut de på en[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seJapp det är sant jag misslyckades med surdegen. Problemet va att ja hade ett allt för gammal råg mjöl i påsen. Helt enkelt ja hade inte rent mjöl i påsen så[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seSå här såg de ut här om dagen. De är ett gott tecken på en bra surdeg. Så till helgen blir de nog baka av. Så dag tre 50 gram rågmjöl fint 50 gram rågmjöl[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.se. Idag gjorde vi dessa fina baguetter. Som blev otroligt fina. Innehåller: Vetemjöl, durum, havssalt och till sist vetesurdeg. Ingen jäst, jäser i kyl över[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seEtt rent råg bröd inget Vetemjöl i detta. Man kanske ska hade på jobbet med. Nu ska de jäsa och sen in i ugnen får se hur de blir. Gillar inte att baka i hemma[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seGjorde detta brödet i dag på jobbet. Första gången ja blev riktig nöjd med de. Innehåller oblandat rågmjöl rågasurdeg solrosfrö. Ett fantastiskt bröd.
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seKarlspader deg med massa smör. Sen mandelremonc blåbärs sylt. En stor klick med vaniljkräm. Penslad med smör och doppat i[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seHär har vi nå väldigt enkel. Ett tyskt lantbröd. Innehåller oblandatrågsikt, vetemjöl, surdeg och salt. Hade öven i lite extra gluten för vårt mjöl inte är så[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seÖversta bilden är ett tyskt bondbröd, Mellesrta är samma fast de står i ugnen. Bilden längst ner är ett råg bröd som bara innehåller råg mjöl. Alla bröden är[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.seIdag så gjorde ja egna kanelbullar här hemma. Recept Rask 700 gram vetemjöl 50 gram strösocker 500 gram mjölk 37 grader varmt 40 gram jäst Blanda ihop detta[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.se Levain bröd före Levain bröd efter Sesam[...]
Källa: surdegsbagaren.blogspot.se