Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Jag kan inte riktigt fatta att jag inte fastnade för/hade gett thaimat en chans innan jag fyllde 21. Vid det laget var denna blogg redan tre år gammal och jag[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seJag är obsessed! Dessa syrliga tofukuber är så oförskämt goda, s peciellt när dom bakas i ugnen. Att kalla det vegansk fetaost är kanske att dra det lite väl[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seEfter ett långt uppehåll kommer här ett hejdundrande bra recept på veganska saffransbullar. Jag vågar faktiskt påstå att det är det BÄSTA receptet på veganska[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seIt's that time of the year! När alla blir semmeltokiga och vad som började som en enda dag sträcker sig ut över hela två till tre månader. Med all rätt, den är[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seAsså bah wow! Testade att "veganisera" det lussebullsrecept jag bakat sedan urminnes tider, och vilken succé!! Har nog aldrig bakat så goda lussebullar[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seDenna gratäng är en smaksensation! Ännu ett recept som uppstod i mitt försök att impa genom matlagning. Det är en tvist på en lasagne jag postat tidigare, men[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seLong time no see ! Jag har inte lagt ut något recept sedan förra sommaren trots att jag kom hem från Boston i maj. Aja baja! Vegan har jag gått och blivit[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seI fredags snubblade jag över en video på Youtube som visade en italiensk kvinna som stod och bakade pasta i rasande fart, och två timmar senare stod jag och[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seNu var det för länge sedan jag postade ett recept, nästan ett år. Jag valde att stanna kvar i Boston på vårterminen också för fortsatta studier. Men trots att[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seI Boston kunde jag under den ynka lediga tid jag hade ligga i min säng och bläddra igenom mitt flöde som är fullt av läskande mat-konton. Jag har tagit oerhört[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seDetta är en typ av rätt som jag oftast känner att jag misslyckats med när jag avsmakar efter att den är färdiggräddad, men som nästa dag då den fått stå och[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seNär jag först testade att göra en chiapudding misslyckades jag totalt. Detta för att jag blandade chiafröna i endast nötmjölk, vilket resulterade i att fröna[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seHär kommer ett recept på choklad/kokos-bars. Perfekt som energi när det saknas, eller som nyttigt godis när sötsuget dyker upp. En raw version på mockarutor[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seInte en endaste gång förut har jag testat att koka egen sylt. Det närmaste jag kommit är att se på när andra gjort det. Men nu i och med att chiafrön blivit så[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.seHär är ett recept ni absolut inte får missa. Dessa bars är så goda att jag skulle kunna leva på dem, no kidding! Och nyttiga är de också, med mandlar, chiafrön[...]
Källa: vegetariskkost.blogspot.se