Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Instruktioner
Från tidiningen Gourmet får jag mycket inspiration och nedan är till stor del hämtat från ett reportage med Tom Sjöstedt. Som alltid vid förtäring av rå fisk rekommenderas att frysa den i 3 dygn innan man förbereder den. Ett alternativ är att köpa SALMA lax som kan ätas rå utan att man behöver [...]
Läs receptet på christoferskok.blogspot.se
Ingredienser
- vatten
- salt
- socker
- äggula or
- gurka
- vitvinsvinäger
- morot
- dijonsenap
- krasse
- vinäger
- lax
- matolja
- soja
- ättiksprit 12 %
- ättika
- japansk soja
Läs alla recept från christoferskok.blogspot.se
Ingredienser
- vatten
- salt
- socker
- äggula or
- gurka
- vitvinsvinäger
- morot
- dijonsenap
- krasse
- vinäger
- lax
- matolja
- soja
- ättiksprit 12 %
- ättika
- japansk soja
Recept999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recept999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy