Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Jag hade kollat på en del recept innan jag fastnade för just det här som finns på bloggen pickipicki . Men som jag ofta gör, så bygger jag om receptet för att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seHej allihopa! Jag är på Fresh Food Festival som börjar idag i Mundekulla, Småland. Vi har haft raw chef III här och jag har presenterat min rätt. Jag skulle[...]
Källa: levochspira.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 200 gr vinblad 200 g nöt- och lammfärs 1 msk allkrydda 1 msk berberis 2 msk gula linser 1 lök 1 tsk cayennepeppar 1 tsk[...]
Källa: recept.nuVinbladsdolmar ( Zeytinyagli Yaprak Sarmasi ) En mycket omtyckt turkisk mat eller meze rätt som tillagas i olivolja och gärna i en tryckkokare då tillagnings[...]
Källa: krimskramsan.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.se