Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 16 recept
Ingredienser 16 st grön sparris smör Biffar 300 gram kalvfärs , mager 1 tsk salt 3 dl vispgrädde flingsalt svartpeppar smör Tillagning 1. Börja med[...]
Källa: tasteline.comSkam till sägandes har jag aldrig lagat denna klassiker innan nu men det var inte sista gången... Rätten är enligt ryktet uppkallad efter häradshövding Marcus[...]
Källa: kokbokskul.blogspot.seLite pyssel att göra, lättast är det om du har en food processor annars går det att röra men tänk då på att röra i lite i taget. 400gr kalvfärs 2 dl vispgrädde[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seWallenbergare är husmanskost när den är som bäst. Du gör biffarna på kalvfärs och servera dem med potatismos, lingon, gröna ärtor, stekt lök och ev smält[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seHan fortsätter leverera, den där Mannerström! Eller, nja, rättare sagt så är det den där Mårtensson som fortsätter med leveranserna, Mannerström står för[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seRecept på wallenbergare finns det många av, detta är min variant där ursprungsreceptet är från Tasteline. 500 gram kalvfärs 3 äggulor 1-2 dl vispgrädde Salt[...]
Källa: anitasskafferi.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Wallenbergare 400 gram vildsvinsfärs 1 msk kryddmix , 4 kryddor 1,5 tsk salt 4 st[...]
Källa: tasteline.comVad skulle vi då äta denna dag? Jag tänkte att Wallenbergare är ju så milt att alla borde tycka om det. Anders och Arvid blev lyriska, Arvid tyckte att det[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seHan fortsätter leverera, den där Mannerström! Eller, nja, rättare sagt så är det den där Mårtensson som fortsätter med leveranserna, Mannerström står för[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seWallenbergare är husmanskost när den är som bäst. Du gör biffarna på kalvfärs och servera dem med potatismos, lingon, gröna ärtor, stekt lök och ev smält smör.[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Ett väldigt gott recept! Biffarna blir så härligt saftiga o goda. Rekommenderas! 4 portioner 500 g[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 5 Färdigt på: 35 min Ingredienser 400 g kalvfärs (helst från kalvinnanlår), absolut fritt från senor och fett 4 st äggulor 4 dl vispgrädde[...]
Källa: recept.nuPannbiff med stekt lök i all ära, men en Wallenbergare är nog ändå snäppet vassare! Den lena kalvfärsen i kontrast med den knapriga stekytan är en oslagbar[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.se