Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 8 recept
Lingon- och ingefärssås: 2 dl vatten 1 1/2 msk koncentrerad kalvfond 1 dl rött vin 1/2 dl lingonsylt eller rårörda lingon 2 krm malen ingefära salt och[...]
Källa: skanemejerier.se1 pkt (240g) renskav 1 gul lök, hackad 100g svamp, tex kantareller eller champinjoner 3 dl grädde 1 msk fond, tex kalv 1 msk svartvinbärsgelé salt &[...]
Källa: hungriga.blogspot.seJag vet inte vart dagen tog vägen idag, men plötsligt var klockan halv tre och jag var vrålhungrig. Hade inte hunnit äta annat än frukost. Flickan hade i sin[...]
Källa: kakformen.blogspot.seIdag när vi handlade på Coop hade dom färska kantareller som plockats här på orten. De såg så fina ut att jag inte kunde motstå. Lunchen hemma hos oss blev[...]
Källa: minmatblogg.blogspot.seEtt recept ur boker Morberg lagar husmanskost av Per Morberg. Det är många riktigt goda recept i den boken och nu blev det detta! Riktigt gott! 4 port. 500 g[...]
Källa: mat365.blogspot.seRenskav är en bra produkt i frysdisken. Jag gillar att kombinera den med kantareller eller trattkantareller och servera potatismos och rårörda lingon till.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 700 g renskav 1 st gul lök 150 g gula kantareller 3 dl grädde 2 msk smör 2 msk mjöl 5 cl portvin 1 dl färska lingon till[...]
Källa: recept.nuDags för en klassiker i höst- och svamptider; renskav med kantareller. När jag var liten åt vi renskav regelbundet, framförallt[...]
Källa: annasskafferi.blogspot.se