Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 45 min Ingredienser Persiljerotspuré 2 st persiljerötter, skurna i bitar 2 st små potatisar, skurna i bitar 2 dl vatten 2 dl[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 24 Färdigt på: 45 min Ingredienser Pilgrimsmusslor 24 pilgrimsmusslor (ca 350 g) Salt peppar 1 msk olivolja Champagnesås 1 st schalottenlök,[...]
Källa: recept.nuSvart trumpetsvamp - Craterellus cornucopioides - kallas också för "skogens svarta guld". En riktigt god matsvamp som förgyller en måltid. Jag är så lyckligt[...]
Källa: ingenrotmos.blogspot.seDet blev inget bad i går. Vi hamnade på ett shoppingcenter i stället med några vänner och spenderade lite tid på ett lekställe och fikade. Riktigt gofika där[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seI går var mina killar på sitt första barnkalas. De tidigare vi blivit inbjudna till har vi varit bortresta när de varit men nu äntligen fick de gå. Redan[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 20 min (+ parmesangrissini ca 1,5 h) Ingredienser Basilikasås 1 kruka färsk basilika, grovhackas 2 dl torrt vitt vin 1 liten[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 35 min Ingredienser Pilgrimsmusslor Bacon Purjolökssås 1 st purjolök Smör Grädde 3 dl creme fraiche Salt och peppar Murklorsås[...]
Källa: recept.nuEn god förrätt från Matmagasinet. Lite förändringar och Anette fick sitt serverat med rom istället för parmaskinka, eftersom hon inte äter kött. Mycket[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seFräste på lite schalottenlök, pressad vitlök i smör och la sen ner pilgrims musslorna någon minut. Kramade ner en stor citron i och lite grädde. Koka upp[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seIngredienser 12 pilgrimsmusslor 8 skivor bacon 200 g gröna ärtor 800 g jordärtskocka 50 g smör 2-3 dl varm grädde 1 ask smörgåskrasse 100 g spenat ½ g[...]
Källa: recept.nuImorgon är det fredag och då är det dags att laga lite god helgmat igen! Jag har alltid varit nyfiken på att tillreda pilgrmsmusslor men aldrig riktigt vågat[...]
Källa: smakakarin.blogspot.se