Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 17 recept
Ingredienser 500 g oxfilé 750 g potatis 4 msk Svenskt Smör från Arla Smörbakta lökar: 200 g små lök salt och peppar 50 g Svenskt Smör från Arla 1 dl[...]
Källa: arla.seÄnnu en klassiker, och så god. Att den dessutom knappt kräver någon arbetsinsats och är färdig på en kvart gör ju inte det hela sämre ! Servera med rå äggula[...]
Källa: alexmumsmums.blogspot.seFår man äta lördagsmat på en måndagkväll? Well om man har en liten grabb som redan är "direktör" här hemma så får man hitta sina moments i vardagen även om[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seBiff Rydberg är en lyxig variant på pytt i panna som här serveras med en senapsfraiche, lite hackad persilja och rå äggula. Ingredienser 4 port 700 g oxfilé[...]
Källa: paskok.blogspot.seVissa dagar blir det lyxigare vardagsmat än andra. Som tex. igår. Vi hade en bit oxfilé över från helgen och jag bestämde mig för att göra Biff Rydberg. En[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seTvå personer.. oxfilé ca 200g i tärningar, 2dl skivad rotselleri, en liten knippe bladpersilja, 1dl grädde, 2msk socker, 4msk dijonsenap, 2msk riven pepparrot,[...]
Källa: brantfelt.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 400 gram oxfilé 2 st gul lök(ar) 4 st potatis(ar) , rooster smör , och olja till[...]
Källa: tasteline.comBiff Rydberg är egentligen inget konstigare än grovt tärnad stekt oxfilé, råstekt potatis, stekt lök, äggula och oftast någon sorts senapsgrädde eller -kräm.[...]
Källa: lottakruse.blogspot.seBiff Rydberg är en rätt som kvalar in bland de svenska klassikerna, namnet kommer från Hotell Rydberg i Stockholm. Rätten är en lyxigare variant av pytt i[...]
Källa: skolkocken.blogspot.seBiff Rydberg är ju en slags lyxig pyttipanna gjord på oxfilé och det är ju bara hur gott som helst! Glöm för all del inte senapscremen - den ger verkligen en[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seVissa dagar blir det lyxigare vardagsmat än andra. Som tex. igår. Vi hade en bit oxfilé över från helgen och jag bestämde mig för att göra Biff Rydberg. En[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.se4 portioner 400 gr oxfilé Salt Svartpeppar 2 gula lökar Salt Svartpeppar 1 nypa socker 1 skvätt soja 4 bakpotatisar Olja till fritering Smör och olja till[...]
Källa: beatricematmedmera.blogspot.seEtt recept från boken Husman av Stefan Ekengren. En riktigt god klassiker som vi gör ibland här hemma. Gillar att recepten är lite moderniserade i denna boken,[...]
Källa: mat365.blogspot.seEn klassisk Biff Rydberg gör man på oxfilé, men vi hade rådjursstek till middag för ett par veckor sedan, och när den legat ett tag i frysen tog jag fram[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seBiff Rydberg är ju som en slags lyxig pytt-i-panna och denna gång gjorde vi den på hjort, därav namnet. En vild Rydberg helt enkelt. Annars är originalet gjort[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.se