Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 7 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvinnanlår, ca 600 g 1/2 tsk salt 2 krm malen vitpeppar 2 ägg 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd 1-2 dl matolja till[...]
Källa: recept.nuSå kommer vi till maten som ska inmundigas i all denna österrikiska rekvisita. Wienersscnitzel och apfelstrudel är något jag verkligen förknippar med[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seWienerschnitzel ska lagas på kalvkött. Denna maträtt har, som hörs på namnet, sitt ursprung i Wien. Schnitzel kommer från tyskans sniz = skiva och schneiden =[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seJag minns att mina föräldrar brukade laga denna rätt när jag var barn. Redan då älskade jag den salta kaprisen och den lite fräna smaken av ansjovisfiléer.[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvinnanlår, ca 600 g 1/2 tsk salt 2 krm malen vitpeppar 2 ägg 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd matolja 4 citronklyftor[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvkött från innanlår, à ca 140 g Till panering: salt peppar från kvarn 2 ägg ströbröd Till fritering: 4 dl matolja[...]
Källa: recept.nuEn tidigare kollega till mig hävdade med emfas att Wienerschnitzel var ett argentiskt påfund. Hur det verkligen förhåller sig, låter jag vara osagt, sanningen[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.se