Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 28 recept
Antal portioner: 2 Ingredienser 2 skinkschnitzlar pressad citron 1 dl vetemjöl 1 ägg, uppvispat 2 dl ströbröd salt och peppar paprikapulver rapsolja och[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor kalvinnanlår, ca 600 g 1/2 tsk salt 2 krm malen vitpeppar 2 ägg 1/2 dl vetemjöl 1 dl ströbröd 1-2 dl matolja till[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 50 min Ingredienser Wienerschnitzel 800 g kalvinnanlår 5 dl vetemjöl 5 dl ströbröd 5 ägg smör och matolja 2 citroner 100 g[...]
Källa: recept.nuEnkelt, billigt och jäkligt gott. Det här ska du handla för 2 personer. Skinkinnanlår, två bitar, c:a 250 gram 5 potatisar 1 citron Findus små fina ärtor Kolla[...]
Källa: familjensfavoritmat.blogspot.seSista dagen och sista rätten i farmorsveckan. Jag tror att Wienerschnitzel var farmors favoriträtt. Helst skulle den avnjutas med rödvin i goda vänners lag,[...]
Källa: paskok.blogspot.seSå kommer vi till maten som ska inmundigas i all denna österrikiska rekvisita. Wienersscnitzel och apfelstrudel är något jag verkligen förknippar med[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seVad får man till middag när man ber sin sambo fixa nåt "Lätt & fräscht" ? En sallad kanske? Soppa? Nej nej nej ... Daniel slänger upp 2 rejäla[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seWienerschnitzel med rösti och gröna ärtor/morötter Jag såg "Vad blir det för mat?" i söndags med Per Moberg. Han gjorde schnitzel och där fick jag[...]
Källa: frokensandralagar.blogspot.seEn tjock panering och rikligt med smör & olja vid stekning är ett måste när jag lagar wienerschnitzel. Den bästa schnitzeln jag ätit finns på Restaurang[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seHur var det nu Goethe skrev i jaktstugan.. Über alle Schnitzeln ist Ruh? Idag blir det i alla fall just schnitzel på programmet. Min kärlek till den här rätten[...]
Källa: hungerhowls.blogspot.seHar fått lite fnatt på att panera de varse kött. Dagarna innan ju var vi Berlin och njut av julatmosfären bland julmarknader, drack gluhwein tyskarnas typ av[...]
Källa: kalasmums.blogspot.seEn klassiker! Här serverar jag den på svenskt sätt med ansjovis och kapris. I Österrike serveras en rejäl citronklyfta och inget annat. 2 portioner 2 skivor[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDenna gamla klassiker lagar man alltför sällan. Det gäller bara att få tag på kalvschnitzel. Detta är mannens val på veckomenyn. Wienerschnitzel med[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seWienerschnitzel ska lagas på kalvkött. Denna maträtt har, som hörs på namnet, sitt ursprung i Wien. Schnitzel kommer från tyskans sniz = skiva och schneiden =[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seWienerschnitzel ska ju egentligen göras på kalvkött men jag använde mig här av fläskkött, blev minst lika gott! Det ska vara dubbelpanering på en[...]
Källa: matochodla.blogspot.se