Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 37 recept
@font-face { font-family: "Cambria"; }@font-face { font-family: "Century Gothic"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt;[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seVårtecken Vädret är ett stort samtalsämne. Vi älskar att hata vädret lika mycket som vi älskar att älska det. Här i Sverige. För det har jag hört av mina[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seHusmanssöndag. Tror vi kan ha myntat ett nytt uttryck... Konceptet går ut på att varje söndagsmiddag laga en ny klassisk husman för en bit varm, trygg och[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seOm det är en enda sinnesbild som jag har inför en Parisresa så är det stunden när jag sitter uppe på konstnärstorget Place de tetre vid Sacré Coeur och njuter[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seUpp som en sol, ner som en …. Ikväll ska vi göra pannkaka! Inte vilken pannkaka som helst utan en tjockpannkaka som ska tillagas i långpanna i ugn. Till[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seI helgen lagade jag hemmagjorda vegetariska quesadillas med paprika, chili, salladslök och cheddar. Rykande heta serverade jag dem i små trekanter att dippa i[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seSKANDINAVISKT TEMA Raj, raj!! Helan går för fa-an! Nej då. Än går den inte men visst måste vi nog erkänna att det drar lite i snapshanden? Midsommarplanerna[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seSist ut i soppveckan blev den klassiska soppan Crème Ninon. Receptet tog jag från recept.nu . Champagne är ett givet tillbehör. Jag brukar servera den i ett[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seMIB2 går på tv. Det är alltså inte meningen att man ska vara hemma på lördagskvällar. All min ångest för förlorade minnen och dimmiga timmar, halvuppätna[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seDet bästa med mitt jobb är att det är så förbaskat kul! Ännu mer kul blir det när man, som idag, får låsa in sig i ett provkök med Carina hela dagen :)[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seHåll ut mina vänner och matkompisar! Jag har haft så himla mycket att stå i på sistone. Igår, idag och imorgon.... tyvärr måste jag säga att det inte ser ljust[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seIgår sprang jag med champagne och flagga längst Strandvägen för att hoppas få en glimt av det nygifta paret som färdades med kortege. På vägarna mötte jag 6000[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seSöt och oemotståndlig. Det är mina enda krav på en efterrätt. Ibland kombinerar jag den med champagne, ibland passar rödvin bättre men oftast är det en[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seNär jag fick frågan häromdagen av min syster om jag är en förrätts- eller efterrättsmänniska svarade jag ganska instinktivt att jag är en förrättsmänniska.[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seJag har två hemligheter som jag ogärna delar med mig av. Den ena är Långsjön vid landstället i Trosa Där fiskar jag abborrar, kräftor och gös men framförallt,[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seI lördags var tanken att jag skulle besöka chokladfestivalen på Nordiska Museet . Det enda problemet var att jag inte var ensam om den tanken, varpå kön var[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seVad är väl bättre än en varm och vällagad soppa med ett glas vin och en bit bröd när både vintern och vardagen gör sig påmind igen? Denna första jobbvecka på[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seMÅNDAG 4/7-11 En måndag är en väldigt bra dag för soppa. En varm, god och hemlagad grönsakssoppa speciellt. Det är inte ofta jag inte tycker att en soppa[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seDet gick till såhär. Bara tjollahejsan, hoppsan och tadaaa!!! En grym paella på stranden! Med lite osunt förnuft, en förbannad vilja och gnutta galenskap[...]
Källa: kokskatten.blogspot.se@font-face { font-family: "Times"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }@font-face { font-family: "Century Gothic"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seAtt komma på sent i veckan att man är sugen på färska räkor gör en oftast besviken. Vilket händer mig då och då... Oftast tittar personalen bakom fiskdisken på[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seVad är egentligen bra "dagen-efter-mat"? Pizza, kebab, pommes, burgare... Oftast skräpmat. Själv vill jag gärna äta något fräscht för att kompensera för[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seFör tillfället är jag galen i blomkål. Fick ett stort huvud över från veckans plåtning av grönsaksguiden. Hälften rostade jag i ugnen och serverade med chèvre,[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seNär jag kom hem idag låg uppfarten nästan helt orörd. Istället för träning bestämde jag mig för att skotta snö. Jag huffade, puffade, knuffade... Skyffeln gick[...]
Källa: kokskatten.blogspot.se