äppelkaka i långpanna | plommonpaj | björnbärskaka | kasslerpaj | arraksbollar | bananpaj | äppelkaka | tuppkaka | davosgröt | plommonmarmelad recept | kebabsås | äppelmos utan askorbinsyra | vaniljmuffins
Inloggning

Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept

Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!

Glömt lösenord?

Bearnaisesås, tex Erik Lallerstedt ca 800g potatis timjan salt & peppar Ugn 225 grader. Skala och klyfta potatisen. Lägg i en ugnssäker form. Häll på lite olja och smör på klyftorna. Krydda med timjan salt & peppar. Stek mitt i ugnen i 25-30 min. 500g fläskfilé salt & peppar Salta & peppra fläskfilén. Bryn den på hög värme i lite smör och olja, sänk sedan till medelvärme och stek i ca 20 min. Täck med lock eller folie. Låt fläskfilén svalna något innan du skär upp den i skivor. Haricot verte 1 vitlöksklyfta, pressad 1 schalottenlök, hackad salt & peppar Stek haricot verte, vitlök och lök i lite smör och olja. Smaka av med salt & peppar. Servera med potatis, fläskfilé och bearnaisesås!

Källa: hungriga.blogspot.se

4 port: 500g rättika (ca 2 st) 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 100g fårost (tex. feta) havssalt och nymald vitpeppar 3 dl grädde Skala rättikan och skör den i halvcentimeters tjocka skivor. Koka rättikan i lättsaltat vatten ca 15 min. Skiva under tiden löken och vitlöken fint och smörj en ugnssäker form. Häll av vattnet från rättikan och lägg ett lager rättika i formen. Krydda med salt och peppar och strö över lök och vitlök. Smula över fårosten (som ger en krämigare gratäng). Täck med ett lager rättika, krydda med salt och peppar igen. Slå över grädden. Grädda på 175 grader i ca 45 minuter, känn efter om rättikan är lagom mjuk. __________________________________ Denna gratäng tyckte jag var supergod. Smakade nästan som potatisgratäng och fetaosten gjorde att den blev extra krämig och smakrik. Jag serverade med fläsksnitzel, sallad blandad med olivolja, salt och peppar, och Erik Lallerstedt färdiga bearnaisesås. _______________________________________ Näringssammansättning för 1 portion: Energi: 310 kcal Protein: 6 gram Fett: 28 gram Kolhydrater: 6 gram

Källa: jeanettesviktresa.blogspot.se

Vi brukar göra kyckling med bacon och cheddar , men för ett tag sedan fick vi ett tips från en tjej som också har en LCHF-blogg om en variant på den rätten. Superbra tips, det var verkligen jätte gott, här hittade jag receptet . Gott med jalapenos i, blir lite mer hetta ihop med cheddarosten. Vi åt en sallad till och bea-sås från Lallerstedt. Baconinlindad kyckling, fylld med cheddar och jalapenos 4port 4 st kycklingfiléer 8 st cheddarostskivor Jalapenos inlagda i skivor efter smak 2 paket bacon Skär en ficka i varje kycklingfilé, fyll med cheddarost och jalapenos. Linda baconskivor runt kycklingfiléerna och stek i stekpanna. Lägg kyckligen i en ugnssäker form och ställ in ugnen på 200grader tills kycklingens innertemperatur är 75grader, ca 20-25minuter. Idag blev det ytterligare 1mil i skidspåret. Det var betydligt tyngre idag, inte lika fina spår och kroppen kändes rätt trött, men jag är ändå nöjd över att vi tog oss ut. På väg mot Gyllbergen, rätt imponerande natur Nu ska jag bara vila upp min trött kropp, medans Jimmy ska dra iväg på innebandyspel. Ha en bra söndagkväll! / Camilla

Källa: jimpslchf.blogspot.se

Efter 2 dagar med demonstrationer på de fina Mästerlivsbutikerna i Malmö av våra Fynbos produkterna och många glada samtal med kunder var det söndag och jag hade lovat ta ut min mor och svärfar på lunch. Skåne och lunch - då kommer man ju att tänka på gästgivaregårdar och den klassiska söndagsmaten. Sådan mat som man känner sig varm och ombonad i hela kroppen men på ett juste sätt. När jag började söka vart jag skulle ta ut dem så visade det sig inte så lätt för första advent börjar alla julbord. Och jag vill inte äta julbord i november eller så mycket mer än ett litet mini ett på julafton. Gamla klassiska Dalby gästis hade dock både julbord och vanlig mat också. För mig som gammal Lundastudent är Dalby gästis så mycket nostalgi. Dit åkte man och åt antingen pyttipanna eller köttbullar och drack gärna mjölk ur kanna till. Det var ju ofta dagen efter en fest man kom dit. Men idag var det ju lite lugnare så vi fastnade för Tocknatupp med cidersås och savojkål. Tuppen hade fler än vi velat ha men Gästis erbjöd vildand istället. Det var jättegott och blev precis så där lagom traditionellt men modernt stekt och upplagt. Utanför piskade regnet på fönstret och det blåste som det bara kan blåsa i Skåne. Men vad gjorde det jag blev just sådär varm och ombonad i kroppen som jag drömmer om av mat. Sedan blir man ju ändå lite hungrig på kvällen och Lallerstedt sillmacka är en höjdare efter en sådan lunch tidigare på dagen. Grovt rostat bröd, ett supertunt lager majonäs. Sallad (kanske med lite paprika och gurktärningar i), ett skivat löskokt ägg, ansjoviskryddad sill toppad med gräddfil, rädisskivor, finhackad rödlök och ett par tag på svartpepparkvarnen. Ett glas källarsval pilsner. Kan bara rekommenderas. Glöm inte att lägg upp det lite tjusigt och så har du plötsligt världens lyxsmörrebröd. Trots allt är man ju inte så långt från Danmark

Källa: kerstinsfoodtwist.blogspot.se

Vi åkte tidigt till Quénot tidigt för vi ville hinna med mer den dagen, vilket var tur för väl när vi kom dit så blev vi familjemedlemmar. Har nog aldrig stött på någon som är så pratsam och gärna dricker en flaska brut tills den är slut kl.09.45 Frun (dottern till Claude Quénot) är den som sköter hela firman men som det kan vara i familjeföretag så finns det alltid en som är äldst och den personen vet alltid bäst. Herr Claude Quénot var kanske inte så pratglad när vi träffade honom i vinverkstaden. Jag kan förstå att man vill ta hand om det man byggt upp under så lång tid och det är nog oftast av omtanke som det petas i allt. Madame verkade vara förstående. Hon visade oss runt i deras anläggning som var som ett större garage där fat och filtreringsapparater delade yta. I ett av de stora lagringsfaten stack det plötsligt ut ett huvud, det var en snubbe som gjorde rent faten på insidan. Man kan inte vara för korpulent om man har det som syssla. Vi fick en inbjudan till att nästa tisdag vara med när de fyller flaskorna, det retar mig att det inte var idag. När vi är uppe i bergen där deras vinodlingar ligger dyker en annan kille upp på de smått störda traktorerna. Han stannade för att förklara hur klippningen av buskarna gick till. Han var lite för galen för de gamla i byn eftersom han hade solglasögon när han åkte i traktorn. Jag har förövrigt hittat mitt drömjobb, helikopterbesprutare. Man använder helikopter för att bespruta vissa delar av odlingarna, det såg riktigt nice ut. När vi lämnar den lilla familjen Quenot så har vi hunnit med nästan allt, fått teckningar av barnen, klippt en flaska champagne och sett hur ett genuint hantverk går till. Efter detta så åker vi vidare till en tillverkare som har skapat bland det godaste i champagneväg som vi har smakat, Deibolt-Vallois, 1976. Vi får äran att träffa fadern och dottern i familjen. När de får höra att vi har druckit upp två av våra flaskor från -76 så blir de helt noppriga. Det är tydligen så att de har bara dessa flaskor för eget bruk när det kommer speciella gäster. De levererar ganska mycket till Sverige, bland annat till restaurang F12 och Eric Lallerstedt. Vi köper deras nyligen släppta -04 Blanc de Blanc. Den var krispigt frisk med potential att lagras långtid framöver. Man funderar vad som skall överträffa denna upplevelse, men man behöver inte vänta länge. Vi åker till en ganska konstig prick inom champagnevärlden vid namn Jacques Selosse. Här bemöts man av att man inte får köpa fler än 6 st flaskor och man får det som de har tillgängligt. Så kanske man kan göra när man skapar något så fantastiskt. Det som jag reagerade på förutom att man trodde huset skulle rasa samman vilken sekund som helst så var det att, varför står deras flaskor bland leriga stövlar och i hatthyllan? Vi lyckas få tag på 4 st flaskor, hade vi letat mer kanske det hade blivit fler. Jag känner att jag romantiserar det hela lite men man ska ha klart för sig att det genuina champagne spöar skiten ur exempelvis ett monsterbolag som Moët & Chandon. Där blir man bemött som man blir när man åker charter, falska leenden och äckliga kläder. De berättar när man kan ta kort och väntar att man ska skratta när de säger något fyndigt. När man gått klart deras bedrövliga rundvandring så vet man i alla fall att man ska få smaka lite champagne. Jag valde att välja deras två vintage som smak prov. De var säkert goda om man inte fick testa dem i en unken och sunkig källare. Det doftade inte alls vad man tror det ska göra. Hur tänker de när man gör så? Vill man inte att den som faktiskt åker dit för att provsmaka deras bättre varianter ska få en angenäm upplevelse? Det var nog det sämsta förutom kvinnan i scarf som hade flygvärdinnekläder och pratade äckligt. Nu är vi på ett litet hotell ute på landsbygden och det är helt otroligt att ett litet hotell med 20 rum kan gå runt. De satsar mycket på en bra restaurang och de lyckas till 80 %. Vi beställde en meny för €42/skalle och fick då tre rätter var plus en osttallrik. Eftersom mjölkprodukter inte är ett alternativ så löste de detta utan problem. Osttallriken som man fick var otrolig, det var 7 sorter ostar och en ost med smak av peppar var det godaste jag någonsin ätit. Betyg för middagen 80 poäng .

Källa: sybariterna.blogspot.se

Ibland kommer tomten tidigt. Detta fick jag hem i måndags inte så tokigt att vara hemma och va sjuk när man får sånt här. I kassen från ica så fanns detta med: Först så har dom två nya sorter i icas sortimen och det va dessa som följde med. Pepparkaksfil – en filmjölk smaksatt med kanel och pepparkakskrydda. Ät den till frukost eller använd filen till julens desserter. Julkyckling – hel, färsk och färdigkryddad med juliga smaker som kanel, kardemumma, ingefära och apelsin, bara att stoppa in i ugnen för tillagning. Sen va det även Julmust, pepparkakor, kokt julskinka, glögg, glöggmix och på pepparkakorna så stod det "alla kan bli snällare" det va väl en passande present till mig, ha ha.. Sen så va det även med en ny sås dock inte från ica utan den heter eriks sås Kolla här Eriks Såser lanserades 2008, med tanken att alla ska ha möjlighet att njuta av vardagslyx i form av en god och högkvalitativ sås, utan att behöva gå på restaurang eller tillaga den själv. Sedan lanseringen har Eriks Såser skördat stora framgångar och man har under denna korta tid blivit ett av Sveriges tredje största såsföretag. Eriks Såsers sortiment består idag av åtta varianter, bland vilka man finner klassiker som Bearnaise, Pepparsås och Holländarsås, men även nyare smaker som Chili Bearnaise och Aioli Lime. Nu utökar Eriks Såser sortimentet och presenterar Bearnaise Provencale, en krämig bearnaise gjord från grunden av äggula, såsbas, dragon och vinäger, kryddad med färsk vitlök och persilja. Såsen har tydliga franska influenser som för tankarna till den pittoreska landsbygden. – Som vi ser det finns det ingen motsvarighet till Eriks Såser på marknaden. Alla såser tillverkas av noggrant utvalda råvaror av högsta kvalité för att garantera en sås med bästa möjliga smak. Vi väldigt stolta över att svenska folket tagit våra såser till sina hjärtan och jag tror att nya Bearnaise Provencale kommer att bli en ny favorit hos många svenskar, säger Fredrik von Essen, VD på Svenska Smakupplevelser. Känd frontfigur Frontfigur för Eriks Såser är den erkände kocken Erik Lallerstedt, som idag driver bland annat restaurang Gondolen och Eriks Bakficka i Stockholm. Erik har varit verksam i företaget sedan lanseringen 2008 och är själv ansvarig för utvecklingen av recepten. – För mig är det en ära att få ta fram och utveckla produkter som har lika höga kvalitetskrav som jag själv har när jag arbetar i köket. Därför smakar också såsen man köper i butik lika fräscht som om du skulle äta den på någon av mina restauranger, säger Erik Lallersted. Bearnaise Provencale finns i butik från vecka 45, 2010. Cirkapris 22,90 kr för 230 ml. Kopierat från pressmeddelandet som kom.. Och sen så ha det även kommit 2 nya kexsorter som jag ser fram emot att pröva till helgen.. Carr’s lanserar smakrika Nibbles Black Olives och Nibbles Cheese Brittiska hovleverantören Carr’s har funnits på den svenska marknaden sedan 2009 och har sedan lanseringen blivit en stor favorit bland svenska konsumenter. Nu utökar Carr’s sitt sortiment och presenterar två nya sorter, Nibbles Black Olives och Nibbles Cheese, läckra kex i mindre modell. Avnjut Nibbles till en traditionell ostbricka eller varför inte överraska och servera kexen istället för chips på festen eller ta med dem som snacks på höstens alla mysiga utflykter? I höst utökar Carr’s sitt svenska sortiment med Carr’s Nibbles, små smakrika kex med samma klassiska sprödhet som Carr’s övriga sortiment. Carr’s Nibbles lanseras i två varianter, Black Olives med smak av svarta oliver och Cheese, med riven cheddarost. Med sin rika smak och lilla storlek är Carr’s Nibbles lika goda att servera som snacks som att kombinera med en bit ost eller en röra på ostbrickan. - Carr’s är relativt nya på den svenska marknaden och ända sedan lanseringen har kexen fått otroligt positiv respons från konsumenterna. I och med dess popularitet har vi märkt av en ökad efterfrågan av nya smaker och är därför väldigt stolta över att presentera de nya kexen. Kex gör varje tillfälle till en fest och Carr’s Nibbles passar utmärkt att servera både vid större festliga tillfällen och vid mysiga hemmakvällar med familjen , säger Tony Kraftling, Nordic Manager, United Biscuits. Klassiska kex Carr’s har en anrik historia som sträcker sig ända till 1831 då företaget grundades av Jonathan Carr. I Storbritannien är Carr’s en del av det brittiska arvet, vilket också återspeglas i att man varit kunglig hovleverantör i över 160 år. Kexen tillverkas av finaste vete för att kunna garantera en smak av högsta kvalitet. De är kända för sin tunna och runda form, balanserade smak och dess karaktäristiska krispighet, vilken uppnås genom att kexen gräddas i specialkonstruerade ugnar med extra hög värme. Förutom Carr’s Nibbles består Carr’s sortiment av; Tablewater Bitesize, Tablewater Kingsize, Cheese Melts och Melts Rosemary and Thyme. Carr’s distribueras av Bisca i Sverige. Carr’s Nibbles innehåller 100 g. Cirkapris: 18 kr/förpackning. Finns i butik hösten 2010. Kopierat från pressmeddelandet som kom..

Källa: vxlhaxanfranorrland.blogspot.se

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Kyckling 600 gram kycklingfilé(er) 1 st gul lök(ar) 2 st äpple(n) 200 gram morötter 200 gram vitkål 0,5 flaska(or) Eriks Curry Limedressing salt och svartpeppar Tillbehör 0,5 paket bulgur , ca 250 gram Tillagning 1. Tillbehör: Koka bulgur efter anvisning på förpackningen. 2. Kyckling: Skala morötter och lök och skölj äpplena. Skär morötter, lök, äpple och vitkål i strimlor. 3. Skär kycklingfiléerna i 2 cm stora tärningar. Krydda med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och stek kycklingen på medelhög värme tills de är helt genomstekta. Ta ur kycklingbitarna och lägg i en stor bunke. 4. Skölj ur pannan och tillsätt lite ny olja. Fräs grönsaksstrimlorna på hög värme snabbt så att de blir varma men ändå behåller sin krisp. Salta och peppra lite lätt. Häll över grönsakerna till kycklingen och tillsätt ca ½ flaska Curry-Limedressing. Blanda om ordentligt och smaka av. Tillsätt mer dressing om du vill eller servera vid sidan om. Servera den ljumna kyckling- och äppelsalladen med bulgur. Recept: Erik Lallerstedt Foto: Linnea Swärd Näringsvärde: Kcal: 547 Fett: 15 g Protein: 50 g Kolhydrater: 48 g

Källa: tasteline.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 600 gram laxfilé , 500 - 600 g salt och vitpeppar olivolja 1 burk(ar) räkor i lake, ca 400 g 3 msk sweet chilisås , 2 - 3 msk 1 st äpple(n) 1 st rödlök(ar) 0,75 ask ruccola 5 msk Eriks örtvinaigrette Eventuellt tillbehör 4 port ris , gryn eller nudlar Tillagning 1. Skala löken. Skölj och skär äpple och lök i cm stora tärningar. 2. Skär laxen i 4 portionsbitar om den är hel i bit. Salta och peppra laxbitarna på båda sidor. Hetta upp lite olja i en varm panna och stek laxen gyllenbrun på båda sidor. 3. Häll av räkorna och blanda med sweet chili. 4. Skölj ruccolasalladen och lägg upp på ett fat. Lägg laxbitarna över ruccolabädden. 5. Fräs äpple och lök i lite olivolja utan att det tar färg. Blanda med räkorna och lägg över laxen. Häll på Eriks Örtvinaigrette som krona på verket. Servera tillsammans med ris, gryn eller nudlar om du vill ha ett extra tillbehör. Recept: Erik Lallerstedt Foto: Linnea Swärd Näringsvärde: Kcal: 641 Fett: 25 g Protein: 48 g Kolhydrater: 53 g

Källa: tasteline.com

Hej Sitter med en kaffe, ingen MBC utan själv kör jag med grädde istället medans Levi ligger bredvid mig och sover lite middag några min. Så passar på att få in gårdagens middag innan jag ska väcka han. Och hur gott är inte detta då? Jo hur gott som helst, så vi som äter Lchf lär äta en och annan köttbit nu när det snart är sommar och grillsäsong, och våra respektive som äter vanligt får vi lätt i mat som är ok enligt Lchf utan att dom egentligen fattar det själva, perfekt årstid för massa härlig sommarmat med Lchf. .Behövs nog inte nåt värst avancerat recept på detta men här kommer lite snabbt hur jag gjorde Gör så här Skiva upp fläskfile Stek upp i ex smör och smula över köttbuljong och krydda med paprikapulver Vänd och krydda med paprikapulver även på andra sidan och stek sen på båda sidor tills dom är genomstekta, låt det inte bli för torrt i pannan, blir mycket godare om det får fräsa runt i kryddsmöret Koka brysselkålen enligt anvisning på påsen Ta ur köttbitarna och lägg i brysselkålen i kryddsmöret som finns kvar och stek runt dom liten stund så dom får smak Går ju såklart göra egen beasås men nu fick Erik Lallerstedt stå för såsen idag (den är riktigt god och ok som Lchf

Källa: veronicaslchfmat.blogspot.se

I lördags när vi kom hem från Humletorp kastade jag mig ut i en solstol! Där låg jag mer eller mindre hela dagen o njöt av kanske den sista soldagen för den här sommaren?!? Det gäller ju att passa på! Hihi! En efterlängtad vilodag från träningen, ja förutom de obligatoriska 100 squatsen då!;) Är det någon som hänger på? :) Man kan dela upp dem hur man vill! Huvudsaken att det blir 100 st! Jag gjorde 50 först sen en kort vila o 20 till! Här avslutar jag de sista 30! Jag var nog lite trött av alla pass jag kört sista dagarna! De dagarna har jag hoppat över squatsen! Sen var jag ju bara tvungen att inviga mina nya Gynning glas som jag hittade på Cervera för halva priset! Jag betalade 124:50 per glas, 4 st med olika motiv fick följa med hem! Tänk den dagen som man skulle få sina målningar tryckt på glas! ;))) Enkel middag med avocadosallad, kycklingfilé i bacon o två olika currysåser! Curry lime dressingen från Lallerstedt är sååå "inibänken" god! Körslaget på tv:n! Nu har jag duschat efter Powerstepen som fick avsluta veckans träning! Vilket höstväder! Vi körde passet under bar himmel! Så underbart! R åkte precis iväg för att hämta Sushi på Happy Kitchen! Ha en underbar Söndag! Jag är så glad för alla som kikar in här! Jag blir lika glad varenda gång! Kram på er! Nu ska jag lägga upp alla bilder från Humletorp! <3 /Petra 

Källa: petranyman.blogspot.com

Vi hade bokat bord på mitt favoritställe Gondolen! Om man inte vill äta Libanesiskt såklart! Då kommer Restaurang Underbar på första plats! Här har jag haft sådana fantastiska matupplevelser! R o jag har ätit avsmakningsmenyer två gånger, 7 rätter som varit amazing! Men igår kväll tyvärr allt var inte på topp! Utsikten kan man inte klaga på ändå! Helt fantastisk! Champagnebubblor! Förrätterna var supergoda! Västerbottenpaj med löjrom. cremefraiche o syltad lök! Carrpaccio Moa! Men nu till min varmrätt! Inte så bra! Min torskrygg är bättre än vad den här var kan jag säga! Den var bränd! Så hela rätten smakade som när man har bränt såsen i kastrullen typ! Sorry Erik Lallerstedt! Det här var inte så bra! Bad hairday! Jag är ju inte den som klagar så jag åt nästan upp allt på tallriken! Hade vi inte varit så stressade till nästa ställe hade jag kanske lite fint sagt till?!? Halstrad Bränd torsk från Barents hav med lasagne på jordärtskocka och gravad lax med dillrödvinssås 285:- Grilled cod from Barents sea with lasagna made with jerusalem artichoke and marinated salmon with dill red wine sauce :) E kollar in vinlistan! Per funderar på bilen han provkörde idag?!? Hihi En espresso o lite choklad så kändes allt förlåtet! Det är inte lätt att vara kock helt enkelt! :) Halvåtta hos mig kockarna är ju helt fantastiska! Men sen när jag kom in på toaletten o fann hela toalettsitsen liggandes på golvet! Då kändes det inte så mycket "finaste restaurangen Gondolen" längre! Störtloppställning för min del! Tur att man har starka benmuskler! Hehe Nu drar vi vidare! <3 

Källa: petranyman.blogspot.com

Av våra fina grannar fick vi i julas en påse med olika såser, signerade Erik Lallerstedt, däribland en Ceasardressing. Maken min är väldigt förtjust just i Ceasarsallad och väljer det allt emellanåt när vi äter ute. Själv har jag aldrig riktigt vågat mig på att tillaga det av någon märklig anledning, kanske för att jag har svårt att se sallad som något receptkrävande. Men å andra sidan vet jag inte om denna sallad klassas som just sallad, nyttig är den dock garanterat inte insåg jag allt tydligare, ju längre in i processen jag kom när det nu väl blev dags för en provlagning. 4,5 portioner Först riva romansallad i mindre bitar, 1 stort huvud Halvera körsbärstomater, 300 g Finskiva en halv rödlök Så långt, vanlig salladshantering Sedan blanda med en myckenhet av dressing Det krävdes ingen djupstudie av innehållsförteckningen, faktiskt ingen studie alls, för att inse att den innehöll sina kalorier, de måste i det närmaste suttit i knäet på varandra för att få plats allihop. Vidare steka bacon, två paket, som jag faktiskt lät svalna på hushållspapper för viss fettreduktion Steka kycklingbitar, 800 g, då vädret inte var gynnsamt för grillning, salta och peppra Skära bröd, fyra skivor, i fina fyrkanter steka dem i ordentligt med olja och örtkryddor Fördela salladen i djupa tallrikar och sedan ösa över bacon, kyckling, krutonger och en massa hyvlad parmesan Aldrig har jag fått så mycket beröm av husets herrar för något bladbaserat förr. En riktig hit skulle man absolut kunna säga samt att de helt visst brås på sin far. Nåja, jag tyckte också det var gott, dock nådde min eufori inte fullt lika höga höjder, men en förhållandevis enkel, snabb och god rätt, med färdig dressing.

Källa: hemkarahanna.blogspot.com

Recept999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recept999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2020 ® v3 - Kontakt