Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Dags för brödbak idag! Igår kväll skållade jag lite gryn och förberedde baket som nu är klart. Tre rejäla grova limpor som går jättebra att frysa. 3 limpor Dag[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se7 dl rågmjöl (grovt eller Graham) 6 dl vetemjöl 6 dl filmjölk 5 msk lingonsylt 1 dl brödsirap 1 tsk salt 1 msk Bikarbonat eller 2 msk bakpulver ev. russin[...]
Källa: nillasrecept.blogspot.seDet här brödet har jag bakat av och till i över 30 år. I dag var det dags igen, men jag hade inte alla ingredienser hemma så det blev lite annorlunda. Frysta[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 2 Ingredienser Dag 1: 4 dl ljummet vatten 1 dl vetekross 1 dl rågkross 1 dl linfrö 1 dl vetekli 1 dl russin 2 dl lingonsylt 3 tsk malen[...]
Källa: recept.nu6 dl rågsikt 1 dl dinkelmjöl (alt mer rågsikt) 1 dl grahamsmjöl (alt mer rågsikt) 1 dl havregryn 1 tsk salt 1 tsk bikarbonat 1 dl lingonsylt 1/2 dl mörk sirap[...]
Källa: bakfram.blogspot.seSkållning 2 dl rågkärnor 4 dl vatten Raskdeg 10 g jäst 4,5 dl vatten 7,5 dl fint rågmjöl 2 dl surdeg Bortgöring 2 dl vatten 10 dl vetemjöl 1,5 dl lingon, 1 dl[...]
Källa: brodattbaka.blogspot.seLingon är härliga bär som passar utmärkt att använda i brödbaket. Förutom att de ger en fint smak, så blir brödet också saftigare. 1 paket (50g) jäst 25 g[...]
Källa: lill-ingrid.blogspot.seSom jag tidigare nämnt är jag inte mycket till bagare, så därför fortsätter jag nu min upptäcktsfärd i detta för mig outforskade område. Nu har jag bakat en[...]
Källa: osso-bucco.blogspot.se6 dl rågsikt 1 dl dinkelmjöl (alt mer rågsikt) 1 dl grahamsmjöl (alt mer rågsikt) 1 dl havregryn 1 tsk salt 1 tsk bikarbonat 1 dl lingonsylt 1/2 dl mörk sirap[...]
Källa: bakfram.blogspot.se