Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 16 recept
Ingredienser 1 st gul lök 2 st paprikor i olika färger 1 st gurka 2 st tomater Svenskt Smör från Arla 1 tsk salt 1 tsk oregano Röra: 2 st avokado 2 dl[...]
Källa: arla.seEn söndagsmorgon är det alltid härligt med en lång frukost eller brunch. Vad som passar utmärkt då är den här ratatouillen med ägg. Går ganska snabbt att göra[...]
Källa: emiliasmatochbak.blogspot.seZuccinin har växt så det knakar i sommar och alla maträtter med den ingrediensen är populära just nu. Här en mustig ratatouille som jag åt rakt upp och ned[...]
Källa: provkoket.blogspot.seSom förberedelse inför arbetsveckan kokade jag lite ratatouille idag - helt enkelt en grönsaksröra med tomat som bas som fungerar ypperligt som tillbehör till[...]
Källa: spralligast.blogspot.seIdag blir det till att göra en ratatouille, varit sugen på det ett tag nu. Passar på att göra ett storkok av den efter som den kan stå i kylen några dagar ([...]
Källa: sugarandspice-emelie.blogspot.seIgår åt vi en variant av ratatouille tillsammans med wienerkorv. Det blev gott och den var väldigt enkel att göra. Perfekt mat på en vardag. Jag kan dock[...]
Källa: vardagfest.blogspot.seSom i matsätten ratatouille och inte råttan alltså. Den puttrar på spisen och lagar sig själv bara du skär upp grönsakerna och slår på plattan. Fantastiska[...]
Källa: barnsmat.blogspot.seJa, då var andra dagen i på min "rivstart" avklarad. Tycker att det känns bra. Lite svårt och ha koll på vad som jag "får och inte får äta". Men det går ganska[...]
Källa: mysanlagar.blogspot.seIngredienser, 4 port.: 2 gula lökar 3 paprikor (gärna olika färger) 8 tomater 1 squash 2 vitlöksklyftor 1 tsk timjan 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2-3 msk[...]
Källa: matutanallergener.blogspot.seSom förberedelse inför arbetsveckan kokade jag lite ratatouille idag - helt enkelt en grönsaksröra med tomat som bas som fungerar ypperligt som tillbehör till[...]
Källa: spralligast.blogspot.sePassar på medans vi tycker att lergrytan är rolig, ny och spännande... vet av erfarenhet att vissa saker tenderar att falla i glömska efter ett tag. Därför[...]
Källa: mittimittkok.blogspot.seÄnnu en dag som flexitarian är över och ännu en dag som gått galant. Inte heller några som helst cravings efter en stor tjock biff. Jag har dessutom fått ok[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seMan tager vad man haver... Ibland haver man sånt som inte ser ut som så mycket för omvärlden. Ibland blir det ändå riktigt, riktigt gott. Nu blev det broiler[...]
Källa: bakformen.blogspot.seNär jag var nybakad student och skulle börja lära mig laga mat på riktigt, dvs handla själv, tänka själv och laga själv (inte nödvändigtvis äta själv) så[...]
Källa: gourmeten.blogspot.seIbland känner jag att jag innerst inne har en bondmoras själ. Det är de få dagar i året när jag känner för att ha storkok. Som idag. Det blev en jätteläcker[...]
Källa: fiskensvea.blogspot.se