Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Grönärtssoppa med halstrad pilgrimsmussla och knaprigt bacon. Mandelflarns rulle fylld med vitchokladcrème till det kryddkokta hallon och passionsfrukt sorbe[...]
Källa: chefjens.blogspot.seHej hej! Ikväll ska jag och några vänner grilla, under tiden jag skrev inköpslista till affären kom jag på att jag kan lägga upp ett litet tips för den som[...]
Källa: chefjens.blogspot.seI går var jag på en föreläsning anordnad av Upplands byggd som är en förening som är till för att hjälpa lands byggden bli mer attraktivt och på så sätt bli[...]
Källa: chefjens.blogspot.seHär kommer ännu ett grilltips denna gången blir det kummin coleslaw som är otroligt gott till grillat kött. 1/4 vitkåls huvud 1st medelstor morot 1tsk hel[...]
Källa: chefjens.blogspot.seJag läste idag två intressanta artiklar var gäller mat och miljö. Den första handla om den odlade laxen. Som uppdrag granskning uppmärksammade går det åt 2kg[...]
Källa: chefjens.blogspot.seHär kommer en bild på förra veckans dessert som vi hade på jobbet... Jag lovade vår elev att lägga ut bild på det. Jag ska försöka bli bättre på att fota[...]
Källa: chefjens.blogspot.seGillar ni att grilla champinjoner och kanske skulle vilja ha lite mer smak än bara naturella? Marinera då champinjonerna hela i lite soja som nu vispar ner[...]
Källa: chefjens.blogspot.seI förr igår var jag och min sambo i Sigtuna och åt på Båt huset . Det var en trevligt krog som hade en otroligt duktig och säljande servitör. Maten var[...]
Källa: chefjens.blogspot.seUnder vår resa till Moseldalen var det förståss fokus på vin och vingårdar. Vi har under våren haft besök på jobbet av en vinmakare vid manm Sibylle och[...]
Källa: chefjens.blogspot.seI helgen var jag och Linda ute hos hennes bror och sambo ute på Lyckhem så vi beslöt oss en dag för att gå ute i skogen och plocka svamp och blåbär. Vi hittade[...]
Källa: chefjens.blogspot.seI går fylde Lindas pappa år och det firades med öppet hus på dagen och senare på kvällen fixade jag och Linda god mat och gott vin. Här är menyn: Förrätt:[...]
Källa: chefjens.blogspot.seNu mera är det lagligt att fiska kräftor året om. Här är en film som jag snubblade över när jag satt och surfa lite. Den är en väldigt intressant frilm från[...]
Källa: chefjens.blogspot.seIgår hade vi ett bröllop på jobbet, de ville gärna ha jordgubbar och blåbär med vaniljglass. Så här blev desserten Tyvärr var det bara desserten jag kom ihåg[...]
Källa: chefjens.blogspot.seHelgen har bjudit på kräftkok av svenska flodkräftor och kantarell plock. Kräftorna kom med mina föräldrar som varit på semester. De hade bland annat varit[...]
Källa: chefjens.blogspot.seJag tänkte dela med mig att ett recept på filmjölks limpa som vi bakade när jag jobbade på Café Artist i Gävle. Det är super gott! (Tyvärr har jag ingen bild[...]
Källa: chefjens.blogspot.se