Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Idag var det premiär på Taste , de började nämligen servera lunch eller affärslunch om man så vill. Det är nämligen precis samma meny som serveras på kvällen[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seÄntligen fredag, det känns som om veckorna blir längre och längre. Det kan förstås bero på allergin men den är ju över vilken månad som helst. Trots detta så[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seFörsta riktigt varma dagen på året. När fasaden var nymålad så var det bara åka iväg och inhandla en ny tub gasol till grillen. Vi värmde upp med en smaragd[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seSå, vad gör då jag här? Jag, som för bara ett halvår sedan hade svåra problem i köket - jag kan inte minnas att jag tyckte det var roligt ens. Att misslyckas[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seIdag var vi ute på resturang för att säga hej då till en av våra mest färgstarka personligheter på jobbet. Han lämnar ett stort tomrum efter sig. Jag vet att[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seGrillsäsongen är kommen, länge leve den! Ett riktigt gott och oerhört nyttigt tillbehör till det grillade köttet kommer här: "Grönt mos med hetta och sötma" 1[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seIgår inspererades jag av vinet vi drack på avslutningsmiddagen i torsdags. Vi korkade upp en flaska Langhe Nebbiolo Pio Cesare (nr 7306). Det var inte i[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seEn resa till Mariehamn (Åland) med Viking line kan inte bli annat än en upplevelse. Vi hade bokat bra hytter vilket är en absolut förutsättning för att jag ska[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seIgår provlagade jag en kalvterrin, den vart helt ok. Recept på Kalvterrin 600 g kalvlägg, utbenad 3 morötter 3 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 knippe timjan 1[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seEn sväng tvärs över landet här nere i Skåne är snabbt avklarat. En styck hyrbil och vips så befann jag mig tillsammans med en kompis på Österlen, bräddfullt[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seTog en tripp till den lokala fiskhandlaren (ica) som suger när det gäller fisk. Det går inte att få tag på färska pilgrimsmusslor eller frysta för den delen[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seIkväll laddar vi upp för en resa till Kreta och det ska bli stört skönt. Jag kunde inte låta bli att provlaga ett recept på ankleverganache. Jag serverade[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seVi anländer till Scandic infra kl 18.00, ett ganska trevligt hotell. Det ska bli skönt och få vila innan avresa imorgon. Vi börjar med att dela på en flaska[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seKalimera! Ja nu har vi tillbringat nastan en vecka pa Kreta. Jag ar bade fortjust och nastan hatisk. Vadret och tempot ar precis det man vill ha pa en[...]
Källa: sybariterna.blogspot.seEfter en lång tillbakaresa med allt vad det innebär så är man äntligen tillbaka i sitt skyddade hem. Idag fyller svärmor år och vi har varit där och firat.[...]
Källa: sybariterna.blogspot.se