Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Ni vet väl att man inte behöver forma lussekatterna såsom man...formar lussekatter. Ibland vill man bara äta dem och de ska vara luftiga, ljuvliga och lite[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seKikar in här för att berätta att ja, det går att ersätta potatismjöl och använda Maizena (majsstärkelse) istället. Jag har fått frågor om det och här är[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seGott nytt år! 2020 börjar nu och jag ser verkligen fram emot detta nya år med massor av möjligheter! Den här saftiga saffranskakan är ljuvlig och[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seI dag delar jag med mig ett recept på Yoghurtmuffins med chokladknappar. Inspirationen har jag hämtat från den franska yoghurtkakan som innehåller olivolja,[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seHärlig söndag & vad roligt att jag redan får kommentarer i min än så länge blygsamma blogg! Ute är det fint och klart väder, lite kyligt kanske men inte[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.se06:15 Jag vill inte stiga upp. Jag ser ut genom fönstret, natt! Min kropp vill vara kvar i sängen, seg och tung känns den. I magen är lillen full igång i en[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.se..fick mig att fuska. I helgen gjorde jag årets första knäck, långt innan jag brukar göra det. Nu börjar den mörka årstiden närma sig på riktigt & det blir[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seDags för veckans sötsak! Jag har sedan länge varit sugen på att baka en kladdkaka med just After Eight, som en variation på den vanliga kladdkakan. Så det har[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seHelgens sötsak består av en egenkomponerad ljuvlig, ja, jag säger ljuvlig pepparkakstårta. Den består av två mjuka pepparkaksbottnar med fyllning av[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seDen här chokladmoussen är perfekt som avslutning på en god middag och väldigt enkel att göra. Den blir inte för söt, och man behöver inte servera alltför stora[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seFörsta advent! Tänk vad tiden går snabbt! Nu var det äntligen dags att baka egna lussekatter, detta efter att ha avsmakat alla möjliga köpelussekatter i[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seHej bloggvänner! Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera bloggen så ofta som jag velat och jag vill förvarna om att det kommer att vara rätt lugnt här den[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seÅrets sista inlägg och nu är det inte många timmar kvar av året! Jag är som säkert många andra, mitt uppe i förberedelserna inför kvällen. Precis som i julas[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seMarängsmörkrämen som jag presenterar idag, kallas också för Swiss Meringue Buttercream, och den fungerar att spackla en tårta med. Man spacklar en tårta för[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seHär har ni ett enkelt recept på jordgubbsmousse för tårtfyllning som blir väldigt god och där man kan variera med olika bärsorter. 5 st gelatinblad 200 g[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.se