Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Den största skillnaden mellan svenska fester och italienska är att där skrattar man och har jättekul utan mängder av alkohol. Man dricker måttligt i Italien.[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seMaskrossallad iställe för ruccola. För mig innebär det att exprimentera med vad nateren ger och undervisa barnen det samma. Marmelad av[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.se2 dl graddfil 2 dl rysk yoghurt 2 dl grekisk yoghurt Salt, vitpeppar Smaksattning: Pistagenotter, sirap, finhackat, Krama osten med smaksattmming innan den ar[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seNu brännässla som jag minns att jag åt mycket som liten... Av brännässlan gör jag ... ... man kan torka på balkong och mortla med havssalt och nässlor, förväll[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seNu är jag redo att pubblicera mitt första recept!Är ni beredda??? 4 portioner, ca 20 min tillagningstid 2 vitlök 5 dl cous-cous 3 morötter 1 zucchini2,5 dl[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seJag brukar sällan laga samma rätt många gånger men har naturligtvis mina favoriter. Detta recept är ett av dem.... 2-3 Fänkål 1-2 Apelsin olivolja örtsalt[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seDet här är ett jättebra basrecept som jag ofta gör när jag inte har tid eller ork att stå i köket. Jag är en person som inte kan vara utan grönsaker, även när[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seJag har inspirerat mig av ett klassiskt italienskt ragù recept, som en variant har jag använt mig av quorn. Skillnaden mellan detta recept och det nyare är att[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seIdag har vi ätit tortellini! Billig, snabb och god mat... I Italien är som sagt enkelheten uppskattad inom matlagningen, man förstår vekligen varför när man[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seSå här ser en riktig italiensk måltid ut: Antipasto = Förrätt Primo = 1:a huvudrätten Secondo = 2:a huvudrätten Contorni = Tillbehör Dolce = efterrätt[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seDet är lite olika i Italien vad och när man äter varierar mycket beroende på var man bor. Den 24 December kallas la "Vigilia di Natale", då äter man på[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seDetta är min meny förslag till Italiensktnyårafton. Till 4 peroner. ca 400 g Linguine helst färsk pasta. Det är som spagetti fast platta, inte lika breda som[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seSom antipasti till Ditt Italineska Nyår skulle jag göra: Marienerade skaldjur med italienskt bröd Mini Bruschetta med soltorkad tomat, mozzarella, pesto[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seTill secondo i Italien får man inte glömma att servera gröna linser med grisfot. Du kan blötlägga och koka linserna enligt förpackningen och servera den med[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.seTill efterätt kommer jag att testa att göra "Frestas" nya Pannacotta. Istället för såsen som följer med tänker jag testa att lägga i kanderade frukter, det är[...]
Källa: lillamatbloggen.blogspot.se