Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
För ett tag sedan gjorde jag detta snabba och goda fruktbröd. Att blanda ihop allt gick hur fort som helst, sedan var det bara tiden i ugnen som dröjde. Det[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comAtt göra en hel paj för fyra personer blir lätt för mycket. Därför testade jag igår att göra i portionsformat, vilket blev mycket bättre! Det finns små[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comJag har fler gånger velat göra en tårta med recept av Linda Lomelino, men alla är väldigt komplicerade och hur ofta äter man en tio bitars tårta? Förra veckan[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comHarrods i London är alltid ett måste för mig när jag är där. Harrods är ett gigantiskt varuhus, här finns allt från lyxiga kläder till dyr mat. Klädavdelningen[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comEn dag hade vi bokat bord på Jamie Oliver´s restaurang Fifteen . Fifteen är Jamie Olivers flagship restaurang och även en del i projektet Apprentice[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comJag har tidigare skrivit om Yollibox - Frozen yoghurt i det HÄR inlägget. Igår till Melodifestivalen hade jag köpt hem en Yollibox - Purple Granadilla Rush -[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comFör några veckor sedan hittade jag företaget Bubbies Norden, de säljer en speciell glass från Hawaii. Bubbies eller Mochi ice cream som det också kallas, är en[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comDagens våfflor gjorda på mix från Ekströms. Ätna med grädde, hallonsylt och tinade hallon.
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comIgår fyllde jag 18 år och det firades med hemgjorda prinsesstårtor, som blev en stor hit hos släkten. Jag bakade mina bottnar en dag innan, så jag skulle[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comDen här förrätten är super enkel att göra och väldigt god! De blir lätt starka, så önskas en mildare smak så rekommenderar jag att man antingen skippar[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comJag har nu varit några dagar ute i skärgården och laddat upp med blåbär och smultron, både till magen och till frysen inför tråkiga och kalla vintrar. Att ha[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comDen här rabarbersaften går snabbt att göra och blir verkligen god! Det enda negativa är att man måste spä 1 del saft med 1 del vatten. Så den tar slut snabbt.[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comVår sista middag i Barcelona blev på Tapas 24 en välkänd tapas restaurang som bland annat Plura tipsar om i sin kokbok. Restaurangen ligger på Carrer de la[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comEfter mer än en veckas jobb så är jag äntligen ledig några dagar! Vilket är så skönt, även om det är roligt att jobba... Så vad har jag gjort idag... Inget, är[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.comIgår när det var lite halvdåligt väder så passade jag på att baka bullar. Det blev några klassiska kanelbullar, skorpor och en ny variant fylld med rörsocker,[...]
Källa: swedishfoodmafia.blogspot.com