Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Jag ägnade halva eftermiddagen åt att köpa julklappar i Halmstad, mötte upp Sofie som trevligt sällskap en stund. Efter julklappsshoppingen (okej blev en[...]
Källa: frokensandralagar.blogspot.seJul = julgodis; som julklapp, på julbordet, till gåbortpresent, eller som snacks till filmen i vintermörkret - alltid en hit! Så, med en annalkande jul i[...]
Källa: mitt-stora-koksaventyr.blogspot.seIgår blev det mysigt julgodisbakande hemma i köket. Härligt att det äntligen är jul! Jag och Jenny (storasyster) fick ihop fem sorter. I år blir det rätt så[...]
Källa: minsockersotavarld.blogspot.seYtterligare en dag med plusgrader och regn.... Vet att jag gnäller över vädret hela tiden men det är så ledsamt detta evighets höstväder :(. Efter[...]
Källa: hemmapasjuan.blogspot.seI år tänkte jag att vi skulle göra en massa julgodis, i normala fall brukar inte det hinnas med men jag har ju en ledig dag innan jul och julklapparna är i[...]
Källa: annicaostlund74.blogspot.seDå var årets första julgodis gjord. Det blev en chokladfudge, hälften med flingsalt och hälften utan. Skulle tagit allt med flingsalt då de redan är slut...[...]
Källa: kreativatjejen.blogspot.comSnart är fudgen slut som jag gjorde härom dagen. De är våldsamt goda och det ger mig lite ångest att vi (läs jag) ätit upp nästan en hel sats på ett par dagar.[...]
Källa: helenasmat.blogspot.seJag har en hemtenta som ska in innan några dagars julledighet, i helgen ska julmaten fixas, jag har några få julklappar kvar att handla så läget känns faktiskt[...]
Källa: lebaland.blogspot.seI går, lördag bakade vi lite godis. Det blev knäck och fudge. Mer godis blir det senare. Recepten kommer från Arla ! . Knäck 2 dl grädde 2 dl socker 2 dl sirap[...]
Källa: pinglansreceptblogg.blogspot.seBlev så inspirerad efter att ha besök Gästgivargatan (Prostgården i Öjebyn, som Bryggargatan har öppnat) Där var det verkligen mysigt och julstämning. Vi hade[...]
Källa: gourmetsallskapet.blogspot.com