Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Något som jag börjar äta mer och mer är aubergine. Den är ju så himla användbar och framförallt god. När den får gå en stund i ugnen så kommer det fram[...]
Källa: matochodla.blogspot.seI dag körde vi på Meatless Sunday här hemma. Inte ofta det inträffar men bättre någon gång än aldrig. De blev riktigt gott! Ost i mängder kan inte bli annat än[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seIdag är det Vegetariska Världsdagen. Vad passar bättre då än en smarrig, matig auberginegratäng? Det här skulle jag lätt kunna äta alla dagar i veckan. Det här[...]
Källa: kickiskok.blogspot.seTrött tröttare tröttast kan beskriva mig i dag. Vill knappast ta orden i min mun, MEN tant orkar inte som förr... Gårdagen spenderades i Göteborg och gick i[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seIdag är det Vegetariska Världsdagen. Vad passar bättre då än en smarrig, matig auberginegratäng? Det här skulle jag lätt kunna äta alla dagar i veckan. Det här[...]
Källa: kickiskok.blogspot.seTrött tröttare tröttast kan beskriva mig i dag. Vill knappast ta orden i min mun, MEN tant orkar inte som förr... Gårdagen spenderades i Göteborg och gick i[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seI dag körde vi på Meatless Sunday här hemma. Inte ofta det inträffar men bättre någon gång än aldrig. De blev riktigt gott! Ost i mängder kan inte bli annat än[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seMåndag igen, och dags för något vegetariskt. Gratänger är ett bra sätt att servera grönsaker och idag blir det auberginer som får huvudrollen. Ingredienser[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDen här gratängen är inspirerad av den italienska aubergine parmigiana. Supergod. Funkar lika bra till vardag som till fest. 4 portioner 600 g aubergine[...]
Källa: lottaskok.blogspot.seJulafton firade vi hemma hos min syster med hela tjocka släkten (nästan). Trevlig sällskap och god mat och idag tar vi det bara lugnt och äter gott av all[...]
Källa: matochodla.blogspot.se