Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Färsk makrill har jag aldrig ätit tidigare (vad jag vet i alla fall) utan oftast brukar det bli makrill i tomatsås eller rökt makrill. Vi behöver bli mycket[...]
Källa: ijennyskok.blogspot.seMakrill tillhör Sylvias favorit, här har jag klätt på den panering och stekt den riktigt knaprig i olja. 4 personer 400 gr. Makrillfilé jag valde idag en fryst[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seOskar hjälper mig att filéa Det är nu tid för färsk svensk makrill, så passa på att köp en god och nyttig fisk som dessutom är lätt att laga. Extra viktigt[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seGod och nyttig mat med smak av medelhavet Ingredienser 4 personer: 1 pkt. makrillfilé à 400 gr kolla att den är msc märkt 200 gr spenat det finns bladspenat i[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seNu är makrillfisket i full gång här på västkusten. Sambon var ute häromdagen och fiskade och fick med sig ett gäng makrillar hem. Just nu smakar makrillarna[...]
Källa: matochodla.blogspot.seIgår var Jonny ute och fiskade och fick ett gäng med makrillar som vi såklart genast stekte upp. Jag kokte färskpotatis till och gjorde en dillsås och kokade[...]
Källa: matochodla.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 4 makrillfiléer, med skinn 1 msk olivolja lite smör Dilltäcke: 3 msk Kalles kaviar 3 msk hackad dill 1 msk färsk pepparrot,[...]
Källa: recept.nuIngredienser 2 st makrill , hela salt och peppar smör , till formen 2 st ägg 2 dl grädde 250 gram spenat muskot, färskriven Till servering 1 st citron(er)[...]
Källa: tasteline.comFärsk makrill har jag aldrig ätit tidigare (vad jag vet i alla fall) utan oftast brukar det bli makrill i tomatsås eller rökt makrill. Vi behöver bli mycket[...]
Källa: ijennyskok.blogspot.se