Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 8 recept
Ingredienser Boeuf bourguignon 800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 lagerblad 4 kvistar färsk[...]
Källa: recept.nuHäromveckan var vi inbjudna till min gamla värdfamilj på lite Boeuf Bourguignon. Välkänd fransk rätt förstås, den består av nötkött som kokt länge i rött vin[...]
Källa: husmoremma.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seKlassisk köttgryta, Boeuf Bourgignon, som får koka länge på plattan så att köttet blir riktigt, riktigt mört. Något att längta efter när höststormen yr runt[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEtt traditionellt recept från Bourgogne i Frankrike som görs på nötkött och ett fylligt, rött vin - gärna från just Bourgogne. Rätten är många gånger godare[...]
Källa: kungenochslaven.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras, bourgognen[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 900 g högrev 2 tsk olivolja 150 g rökt sidfläsk 1 stor morot, skalad och skivad 1 stor lök, skalad och skivad 3 klyftor[...]
Källa: recept.nu