Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 21 recept
Ingredienser 600 g benfritt nötkött ,högrev eller bog Arla ® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 1 ⁄ 2 msk vetemjöl 1 msk tomatpuré 3 st[...]
Källa: arla.seIngredienser Boeuf bourguignon 800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 lagerblad 4 kvistar färsk[...]
Källa: recept.nuUnderbar höstmat. Ta ett parti Scrabble när ni väntar på att köttet ska koka klart. Och varför inte ett glas av vinet som blir över efter att åkt i grytan.[...]
Källa: emiliasmatochbak.blogspot.seSom alla grytor är denna lätt att göra och väldigt god. I originalreceptet ska det även vara rökt sidfläsk eller bacon, men p.g.a smaktillsatser i baconet som[...]
Källa: frestelser.blogspot.seNu börjar jag känna mig lite småstressad över allt jag vill hinna laga och baka inför jul. Jag vet, det går att köpa det mesta. Men det är ju inte lika kul![...]
Källa: mat-ro.blogspot.seDenna goda köttgryta lär jag mig aldrig att uttala! Annars är det detsamma som burgundisk köttgryta men det låter inte lika gott - konstigt?!? Maträtten är[...]
Källa: nylagat.blogspot.sePerfekt vintermat. Till den ännu ett pinot noirvin. Den här gången från USA. Boeuf bourguignon 1,5 kg högrev 2 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 3 msk smör 1 dl[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.se Mums.. en rejäl köttgryta går inte av för hackor! Den här vet vart skåpet ska stå minsann! "Småputtra" i ca 2 timmar? Redan där slutar nog många läsa[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seEtt recept från Nya Annas Mat. En superbra kokbok som alla borde ha. Detta receptet är underbart gott. Det är så himla gott med långkok! ca 6-8 port. ca[...]
Källa: mat365.blogspot.seBoeuf bourguignon är kanske en av de mest svårstavade och svåruttalade maträtterna, jag måste själv dubbelkolla varje gång jag ska skriva den i en meny för att[...]
Källa: skolkocken.blogspot.seJag är en riktigt sucker för mustiga grytor. Det är en av de få saker jag ser fram emot när sommaren börjar lida mot sitt slut. Passar liksom bra in i[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.se{0} port. Ingredienser 1,5 kg fransyska , benfri, högrev el. ytterlår av nöt 2 msk smör 2 st morot 2 st gul lök(ar) 1,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 msk[...]
Källa: tasteline.comBoeuf Bourguignon är min absoluta favoritgryta så här på hösten. Det ska vara rejäla tärningar av köttet! Servera med potatismos eller kokt potatis. Jag kokar[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt traditionellt recept från Bourgogne i Frankrike som görs på nötkött och ett fylligt, rött vin - gärna från just Bourgogne. Rätten är många gånger godare[...]
Källa: kungenochslaven.blogspot.seLagade Boeuf Bourguignon för första gången idag. Fick många komplimanger och det var väldigt gott. Vi valde en Cautivo 2007, ett spansk kryddstarkt vin.[...]
Källa: miljonochvardagen.blogspot.se