Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 24 recept
Ingredienser 600 g benfritt nötkött ,högrev eller bog Arla ® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 1 ⁄ 2 msk vetemjöl 1 msk tomatpuré 3 st[...]
Källa: arla.seAntal portioner: 8 Ingredienser 1.6 kg nötkött, ytterlår eller högrev 1 tsk salt svartpeppar ur kvarn 2 msk smör 1 dl vatten 2 msk olivolja 3 msk vetemjöl 75[...]
Källa: recept.nuUnderbar höstmat. Ta ett parti Scrabble när ni väntar på att köttet ska koka klart. Och varför inte ett glas av vinet som blir över efter att åkt i grytan.[...]
Källa: emiliasmatochbak.blogspot.seJulia Child var amerikanskan som tog det franska köket till USA. Hon föddes i Passadena i Kalifornien 1912. Efter College flyttade hon till Ceylon för arbete.[...]
Källa: kokboken-ellinor.blogspot.seIgår var min syster Ewa och hennes dotter Sara uppe och hälsade på oss från Linköping. Vickan åkte också upp med dem från Linköping. Vi åkte ut till Barkarby[...]
Källa: salstamm.blogspot.seÄntligen fredag igen. Sen fredag på schemat den här veckan så hem direkt & ta kväll kändes det som. Barnkanalen & välling till skrutta & inte[...]
Källa: matforsmahungrigamagar.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.se{0} port. Ingredienser 1,5 kg fransyska , benfri, högrev el. ytterlår av nöt 2 msk smör 2 st morot 2 st gul lök(ar) 1,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 msk[...]
Källa: tasteline.comBoeuf Bourguignon är min absoluta favoritgryta så här på hösten. Det ska vara rejäla tärningar av köttet! Servera med potatismos eller kokt potatis. Jag kokar[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIdag har vi varit på 1-års kalas och firat min sambos systers dotter Tova. En riktigt liten sötnos. Det bjöds på grillad korv och en massa god fika. Lika söt[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seEtt traditionellt recept från Bourgogne i Frankrike som görs på nötkött och ett fylligt, rött vin - gärna från just Bourgogne. Rätten är många gånger godare[...]
Källa: kungenochslaven.blogspot.seLagade Boeuf Bourguignon för första gången idag. Fick många komplimanger och det var väldigt gott. Vi valde en Cautivo 2007, ett spansk kryddstarkt vin.[...]
Källa: miljonochvardagen.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seFörst försökte jag gömma mig under ett träd. Sen insåg jag det möjliga äventyret detta hade potential att bli. Genom ett tugnt höstregn tog jag mig hemmåt,[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seEnligt konstens alla regler... långkok och en massa provsmak. Med alla tillbehör... Den så kallade garneringen och kokt potatis så blev den här maträtten eller[...]
Källa: mittimittkok.blogspot.se