Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 22 recept
Färdigt på: 2h Ingredienser 1 gryta, för 15 personer: 2 kg högrev 150 g sidfläsk 200 g fina smålökar 400 g champinjoner i stora tärningar 50 g fläsksvål 5 st[...]
Källa: recept.nuGrytornas gryta och fransmännens paradrätt som lagas världen över i otaliga varianter. En underbar rätt att samla familjen kring en kall vinterdag eller laga[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seUnderbar höstmat. Ta ett parti Scrabble när ni väntar på att köttet ska koka klart. Och varför inte ett glas av vinet som blir över efter att åkt i grytan.[...]
Källa: emiliasmatochbak.blogspot.seRiktigt storkok idag och frysen är nu fylld med den här goda grytan. Ca 6 port 1 kg benfritt nötkött tex. bog, högrev 4 msk vetemjöl 1 dl vatten 3-4 dl rödvin[...]
Källa: hungriga.blogspot.seJulia Child var amerikanskan som tog det franska köket till USA. Hon föddes i Passadena i Kalifornien 1912. Efter College flyttade hon till Ceylon för arbete.[...]
Källa: kokboken-ellinor.blogspot.seFranska har aldrig varit mitt ämne men som tur är behöver jag inte uttala namnet på denna maträtt. Mitt recept är en enkel variant som jag brukar servera till[...]
Källa: nylagat.blogspot.seHuvudrätten vid vår lilla släktmiddag blev som följer. Då vi var 17 stycken så körde jag receptet gånger 3 ungefär och det blev lite över, så det var lagom.[...]
Källa: rylinsrecept.blogspot.se1 september, höst i luften och regnet har fallit större delen av dagen så det har varit en skön och slapp dag inne efter att ha varit på två kräftskivor hos[...]
Källa: linasmatresa.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seBoeuf Bourguignon är min absoluta favoritgryta så här på hösten. Det ska vara rejäla tärningar av köttet! Servera med potatismos eller kokt potatis. Jag kokar[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seKlassisk köttgryta, Boeuf Bourgignon, som får koka länge på plattan så att köttet blir riktigt, riktigt mört. Något att längta efter när höststormen yr runt[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seÄr det så att det är ett kasst svampår i år? Jag kan själv inte uttala mig då jag inte satt min fot i skogen på väldigt länge. Har hört att sommaren var för[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seFörst försökte jag gömma mig under ett träd. Sen insåg jag det möjliga äventyret detta hade potential att bli. Genom ett tugnt höstregn tog jag mig hemmåt,[...]
Källa: kokskatten.blogspot.seEnligt konstens alla regler... långkok och en massa provsmak. Med alla tillbehör... Den så kallade garneringen och kokt potatis så blev den här maträtten eller[...]
Källa: mittimittkok.blogspot.seEn rätt som kräver lite förarbete, men som sedan sköter sig själv i ugnen eller i crock-poten. Man kan göra den i god tid innan den skall serveras, bourgognen[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.se