Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 48 recept
Antal portioner: 8 Ingredienser 1.6 kg nötkött, ytterlår eller högrev 1 tsk salt svartpeppar ur kvarn 2 msk smör 1 dl vatten 2 msk olivolja 3 msk vetemjöl 75[...]
Källa: recept.nuFärdigt på: 2h Ingredienser 1 gryta, för 15 personer: 2 kg högrev 150 g sidfläsk 200 g fina smålökar 400 g champinjoner i stora tärningar 50 g fläsksvål 5 st[...]
Källa: recept.nuIngredienser Boeuf bourguignon 800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 lagerblad 4 kvistar färsk[...]
Källa: recept.nuRiktigt storkok idag och frysen är nu fylld med den här goda grytan. Ca 6 port 1 kg benfritt nötkött tex. bog, högrev 4 msk vetemjöl 1 dl vatten 3-4 dl rödvin[...]
Källa: hungriga.blogspot.seHäromveckan var vi inbjudna till min gamla värdfamilj på lite Boeuf Bourguignon. Välkänd fransk rätt förstås, den består av nötkött som kokt länge i rött vin[...]
Källa: husmoremma.blogspot.seJulia Child var amerikanskan som tog det franska köket till USA. Hon föddes i Passadena i Kalifornien 1912. Efter College flyttade hon till Ceylon för arbete.[...]
Källa: kokboken-ellinor.blogspot.seNär jag äter god mat, riktigt god mat, tycker jag det är sorgligt när jag blir mätt. I kväll har det alltså varit en sorglig kväll, för mätt blev jag. Och bra[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seNu börjar jag känna mig lite småstressad över allt jag vill hinna laga och baka inför jul. Jag vet, det går att köpa det mesta. Men det är ju inte lika kul![...]
Källa: mat-ro.blogspot.seDenna goda köttgryta lär jag mig aldrig att uttala! Annars är det detsamma som burgundisk köttgryta men det låter inte lika gott - konstigt?!? Maträtten är[...]
Källa: nylagat.blogspot.seFranska har aldrig varit mitt ämne men som tur är behöver jag inte uttala namnet på denna maträtt. Mitt recept är en enkel variant som jag brukar servera till[...]
Källa: nylagat.blogspot.sePerfekt vintermat. Till den ännu ett pinot noirvin. Den här gången från USA. Boeuf bourguignon 1,5 kg högrev 2 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 3 msk smör 1 dl[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seDen här dagen började jag med middagen direkt efter avklarad frukost. Jag tänkte göra boeuf bourguignon och det tar ju sin lilla tid. Att den småputtrar ett[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seHuvudrätten vid vår lilla släktmiddag blev som följer. Då vi var 17 stycken så körde jag receptet gånger 3 ungefär och det blev lite över, så det var lagom.[...]
Källa: rylinsrecept.blogspot.seIgår var min syster Ewa och hennes dotter Sara uppe och hälsade på oss från Linköping. Vickan åkte också upp med dem från Linköping. Vi åkte ut till Barkarby[...]
Källa: salstamm.blogspot.se Mums.. en rejäl köttgryta går inte av för hackor! Den här vet vart skåpet ska stå minsann! "Småputtra" i ca 2 timmar? Redan där slutar nog många läsa[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.se