Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 5 Färdigt på: 30 min Ingredienser 125 g mörk choklad (minst 70% kakaohalt, spara lite till garnering) 4 st ägg 125 g (2,1 dl) florsocker 110[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 5 Ingredienser 100 g smör 100 g mörk choklad 4 st ägg 100 g socker 60 g mjöl Hallonsås 250 g tinade bär eller färska hallonen 3 msk socker[...]
Källa: recept.nuIngredienser 100 g smör 40 g strösocker 2 st äggulor 2 st ägg, hela 100 g mörk choklad, hackad 25 g vetemjöl Mascarponeglass 250 g mascarpone 2.5 dl mjölk 150[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 100 g smör 150 g god mörk choklad 2 st ägg 2 st äggulor 0.5 dl strösocker 2 msk vetemjöl Smör + strösocker till formarna Vid[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Chokladfondant 100 g smör 150 g mörk choklad, gärna 70% 2 st äggulor 1 st ägg 0.5 dl strösocker Punschglass 3 st äggulor 100 g[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 30 min Ingredienser Chokladfondant 80 g smör 100 g 70 % mörk choklad 2 st ägg 0.5 dl strösocker 2 msk vetemjöl Hjortronmarmelad[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Chokladfondant 3 ägg 0,5 dl strösocker 150 g mörk choklad, gärna 70 % 65 g smält smör 0,5 dl (drygt) vetemjöl Smör och[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: ca 25 min (förbered myntan som ska dra med hallonen i minst 30 min) Ingredienser 150 g mörk choklad 150 g smör 3 msk[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 5 Ingredienser 100 g smör 100 g mörk choklad 4 st ägg 100 g socker 60 g mjöl Hallonsås 250 g tinade bär eller färska hallonen 3 msk socker[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Chokladfondant: 100 g choklad 100 g smör 40 g strösocker 27 g vetemjöl 2 st ägg 2 st äggulor 1 l jordgubbar 30 g färsk dragon[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 25 min Ingredienser Chokladfondant 200 g god mörk choklad 150 g smör 2 st ägg 2 st äggulor 1.5 dl strösocker 1 dl vetemjöl ,[...]
Källa: recept.nu