Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 13 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 1h 20 min Ingredienser 45 st vinblad (konserverade eller i lösvikt) 300 g långkornigt ris 2 st lökar 1 näve pinjenötter 9 dl[...]
Källa: recept.nuJag hade kollat på en del recept innan jag fastnade för just det här som finns på bloggen pickipicki . Men som jag ofta gör, så bygger jag om receptet för att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seHej allihopa! Jag är på Fresh Food Festival som börjar idag i Mundekulla, Småland. Vi har haft raw chef III här och jag har presenterat min rätt. Jag skulle[...]
Källa: levochspira.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seVinbladsdolmar - RECEPT Med ingredienser från köksträdgården. En rekorderlig bunt med slätbladig persilja 1 mindre bunt med marockansk mynta 1 mindre färsk[...]
Källa: tyras-potager.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.seVinbladsdolmar - RECEPT Med ingredienser som jag hämtar från köksträdgården. En rekorderlig bunt med slätbladig persilja 1 mindre bunt med marockansk mynta 1[...]
Källa: tyras-potager.blogspot.seI år testade vi att skörda blad två gånger från vår Baltiska vindruva och det funkade utmärkt. Sannerligen är det inte en lyx att få göra sina egna dolmar? Att[...]
Källa: farbrorgron.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h Ingredienser 1 dl ris 1 st gul paprika 1 st röd paprika 1 st grön paprika 1 kruka bladpersilja 1 st purjolök 3 st tomater 1[...]
Källa: recept.nuIngredienser 24 st vinblad 200 g kortkornigt ris 2 st lökar (finhackade) 2 st vitlöksklyftor (finhackade) 2 msk olivolja 1 msk socker 1 msk pinjenötter 2 msk[...]
Källa: recept.nuVinbladsdolmar ( Zeytinyagli Yaprak Sarmasi ) En mycket omtyckt turkisk mat eller meze rätt som tillagas i olivolja och gärna i en tryckkokare då tillagnings[...]
Källa: krimskramsan.blogspot.seFinns det något så-rullar-du-tajta-vindolmar-kurs att gå? I så fall skulle jag behöva det. Pilligt jobb är bara förnamnet men äntligen har jag gjort mina[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.se