Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 27 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 400 g räkor 4 msk majonnäs salt vitpeppar eller citronpeppar 4 skivor vitt bröd smör till stekning 80-100 g löjrom Garnering:[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 ägggula 1 msk vinäger 1 msk dijonsenap 2-3 dl neutralolija, raps eller solros 800 g räkor, oskalade 4 skivor vitt bröd smör,[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor vitt bröd 4 msk majonnäs 400 g kräftstjärtar salt och malen vitpeppar smör att steka i 80 g löjrom 1 tsk finhackad[...]
Källa: recept.nuIkväll lagar vi gott hemma och bara myser. Fredrik har varit och handlat lite. Köpte massa god frukt som var billig så kanske blir det även en liten[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seDags för klassikernas klassiker i hela restaurangsverige sedan Eldkvarn brann, jag gör den väl ungefär som alla andra men undvik gärna toastbröd och ta något[...]
Källa: matgalen.blogspot.seTill morsdag-present fick mamma att barnen skulle laga till en 3-rättersmiddag där mamma fick bestämma vem som skulle laga vad. Jag, Daniel, fick i uppgift[...]
Källa: matlagarna.blogspot.seDet här receptet kommer från Per Morbergs kokbok: Morberg, scenen, livet och konsten att laga mat. En väldigt "trevlig" bok om nu man kan säga trevlig om en[...]
Källa: nylagat.blogspot.se... a´ la mamma Aina. Den här förrätten är en riktig klassiker. Och den går alltid hem! Garnera den med räkor och dill och om du vill med citron, rom och[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seSå var den gjord första veckan på jobbet efter föräldraledigheten. Det har varit en otroligt intensiv vecka men jag har samtidigt haft fantastiskt roligt. Det[...]
Källa: matforsmahungrigamagar.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 20 min Ingredienser 1 ägggula 1 msk vinäger 1 msk dijonsenap 2-3 dl neutralolija, raps eller solros 800 g räkor, oskalade 4[...]
Källa: recept.nuVärldens bästa förrätt? Toast Skagen är det godaste och mest klassiska man kan bjuda till förrätt. Gör gärna din egen majonnäs så blir den helt ljuvlig. 2[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seGod morgon! Klockan är tio och jag skulle ha kunnat sova längre men nu gäller det att vända dygnet för både mig och resten av familjen. Trots att jag var trött[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seJag vet, jag vet....... men toast skagen (på vårt sätt) förekommer ofta här hemma. Den här gången kompletterad med vaktelägg och löjrom. Jag skulle även vilja[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seToast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört. Jag är[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.seEfter en lång snöig promenad med jycken var vi i dag bjudna på söndagslunch hos svärföräldrarna, rotmos och rimmad skinka. Vi tycker rotmos är jättegott![...]
Källa: matboa.blogspot.se