Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 16 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 500 g räkor med skal 1 dl majonäs (helst egen, den som smakar neutralast, riktigt fast) 2 msk hackad dill 2 msk riven pepparot[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 ägggula 1 msk vinäger 1 msk dijonsenap 2-3 dl neutralolija, raps eller solros 800 g räkor, oskalade 4 skivor vitt bröd smör,[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 skivor vitt bröd 4 msk majonnäs 400 g kräftstjärtar salt och malen vitpeppar smör att steka i 80 g löjrom 1 tsk finhackad[...]
Källa: recept.nuDags för klassikernas klassiker i hela restaurangsverige sedan Eldkvarn brann, jag gör den väl ungefär som alla andra men undvik gärna toastbröd och ta något[...]
Källa: matgalen.blogspot.seEfter jobbet igår åkte jag till mataffären för att handla. Siktet var inställt på lax som jag skulle köpa i fiskdisken, vilket jag också gjorde, men ner i[...]
Källa: mingodasida.blogspot.seDet här receptet kommer från Per Morbergs kokbok: Morberg, scenen, livet och konsten att laga mat. En väldigt "trevlig" bok om nu man kan säga trevlig om en[...]
Källa: nylagat.blogspot.seDet här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt. Jag kan tycka att skagenröror blir för krämiga så det mest smakar dill, majonnäs och[...]
Källa: tinafallgren.blogspot.seToast skagen en riktigt klassiker. Perfekt som en god förrätt. Du kan förbereda räkröran, men när du har stekt brödet och lagt på räkröran så ska den för bästa[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seToast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört. Jag är[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.seKlassisk förrätt som man aldrig blir besviken på. Självklart ska det vara FÄRSKA räkor i röran! Toppa med en klick löjrom för extra lyxig känsla. Rätten[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seToast skagen en riktigt klassiker. Perfekt som en god förrätt. Du kan förbereda räkröran, men när du har stekt brödet och lagt på räkröran så ska den för bästa[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Så himla gott! En favorit utan tvekan! 4 portioner 500 g färska eller frysta räkor 1 dl majonnäs 1[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 40 g räkor, stora och färska 2 dl majonnäs Salt peppar 1 st citron, 4 klyftor och resten att pressa 2 msk dill, finhackad[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 g skalade räkor 1 kruka dill 1 msk färskriven pepparrot 1 dl majonnäs, se s 66 salt, svartpeppar 4 skivor vitt formbröd[...]
Källa: recept.nuIngredienser ca 40 stora färska räkor 2 dl majonnäs salt, peppar 1 citron, 4 tunna klyftor och resten att pressa 2 msk finhackad dill plus några små[...]
Källa: recept.nu