Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 2 stora ankbröst, à ca 400 g salt och malen svartpeppar Portvinslök: 100 g steklök 3 dl portvin 1 rågad msk råsocker 1 msk[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 2 st ankbröst, à ca 300 gram 2 krm krm salt 2 krm svartpeppar Sås 2 msk socker 0.5 dl portvin 2 dl urkärnade körsbär 1 krm[...]
Källa: recept.nuIngredienser Världens skitgodaste sås 1 flaska rött vin 1 flaska portvin 5-6 schalottenlökar 2 tärningar hönsbuljong rejält med smör 2 nävar socker Anka 2[...]
Källa: recept.nuGod förmiddag, fredag! En hektisk vecka går in på sluttampen, för Ankis del har det varit kvällsjobb 3 kvällar och för Håkans del har det varit någon extralång[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seAntal portioner: 4 - 5 Färdigt på: ca 70 min Ingredienser Ankbröst 4 st ankbröst Salt & peppar Skysås Skyn från ankbröstet 1 msk maizenamjöl ½ dl grädde[...]
Källa: recept.nuDen här rätten har jag nog bloggat förut, för typ länge länge sedan. Men så bra så den förtjänar sin plats i bloggen igen. Faktum är att receptet kommer från[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seGod förmiddag, fredag! En hektisk vecka går in på sluttampen, för Ankis del har det varit kvällsjobb 3 kvällar och för Håkans del har det varit någon extralång[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser ankbröst Ankleverpastej: 500 g anklever mixad och passerad 500 g smör 70 grader 10 g mjöl 150 g portvin 7 g congac 15 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 900 g ankbröst (gärna av majsanka) salt och vitpeppar efter smak Plommonsås 2 st schalottenlökar 15 st katrinplommon 5 dl rött[...]
Källa: recept.nu