Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 1 st stort huvud vitkål eller savoykål ca 400 g lammfärs 1 dl kokt ris salt och peppar 1 tsk timjan 1 tsk mynta 1-2 dl[...]
Källa: recept.nuMin amerikanska receptsamling från tidigt 1900-tal lämnar mig ingen ro. Den saknar de första sju sidorna men nu har en släkting i USA också blivit intresserad[...]
Källa: matskap.blogspot.seIngredienser, 4 port.: 1 litet vitkålshuvud 400 g köttfärs 1 finhackad gul lök 1 stort ägg 1 msk strömald fibrex + 0,5 dl vatten 1 tsk agavesirap 1 msk sukrin[...]
Källa: matutanallergener.blogspot.seAtt göra egna kåldolmar kan upplevas som både svårt och tidskrävande. Men jag kan försäkra att det är mödan värt. Dessa ljuvliga kåldolmar är svåra att motstå.[...]
Källa: pantofflorhonsafotterochgulerotter.blogspot.seAtt göra egna kåldolmar kan upplevas som både svårt och tidskrävande. Men jag kan försäkra att det är mödan värt. Dessa ljuvliga kåldolmar är svåra att motstå.[...]
Källa: pantofflorhonsafotterochgulerotter.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Det tar tid och är lite omständigt att göra kåldolmar, men det är ju himla gott! 4 portioner 1[...]
Källa: mat365.blogspot.sePlötsligt händer det att jag på samma dag ser två recept och en video på hur man gör kåldolmar, it's a sign, jag vill ha[...]
Källa: fiskensvea.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 vitkålshuvud 2 msk sirap Fyllning: 250 g köttfärs 70/30 1 dl rundkornigt ris 1 dl vatten 2 dl mjölk 1 gul lök 1 msk smör 1[...]
Källa: recept.nuVanlig svensk husmanskost när den är som allra bäst. Fast egentligen är ju inte kåldolmar en svensk rätt ifrån början, men jag räknar dom ändå till svensk[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.se