Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 14 recept
1 vitkålshuvud 600 g blandfärs 2 msk ströbröd 1 ägg 6 finhackade soltorkade tomater 1 1/2 dl ost, riven Grevé® 1/2 hackad gul lök 3 klyftade tomater 2 dl[...]
Källa: skanemejerier.seKåldolmar med kokt potatis alt potatismos, lingonsylt (ibland kör jag höstens goda grönsaker, stekta till detta) och en god sås är en lyckad måltid för mig.[...]
Källa: matmor.blogspot.seMin amerikanska receptsamling från tidigt 1900-tal lämnar mig ingen ro. Den saknar de första sju sidorna men nu har en släkting i USA också blivit intresserad[...]
Källa: matskap.blogspot.seJag är galet förtjust i husmanskost! Det bästa av allt är nog att mosa potatisen i brunsåsen och äta med lingon till sist ;) Idag fick jag för mig att jag[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.seIgår kände jag mig som skräddaren som först skulle sy ett par byxor som sen blev en skjorta som sen blev ett par handskar som sen blev en mössa som till sist[...]
Källa: barnsmat.blogspot.seSnacka om att det är snudd på falsk marknadsföring när vi i härom veckan skrev att vi äter färs väldigt sällan... nu kommer det nämligen ytterligare ett recept[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seDet är många här ute som har som nyårslöfte att äta bättre, lättare och kanske gå ner i vikt. Det finns många olika "dieter" och var och en bestämmer själv vad[...]
Källa: peachloveinfood.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 1 huvud vitkål , (12 stora kålblad) 300 gram blandfärs 2 st ägg 0,5 dl ströbröd 100 gram[...]
Källa: tasteline.comEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Det tar tid och är lite omständigt att göra kåldolmar, men det är ju himla gott! 4 portioner 1[...]
Källa: mat365.blogspot.seEtt recept ur boken Husman av Stefan Ekengren. En riktig klassiker! Och gott är det! Synd bara att det är så krångligt att göra, så jag gör det alldeles för[...]
Källa: mat365.blogspot.seIngredienser 1 st vitkålshuvud 300 g blandfärs 1 dl grötris 1 dl grädde 1 dl mjölk 2 st ägg 3 krm salt 2 krm nymalen peppar Knivsudd kryddpeppar 2 msk smör 2[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 huvud vitkål Färs: 400 g fläskfärs 1 dl kokt kallt ris salt och malen vitpeppar 2 krm 4-kryddor 1 krm paprikapulver 1[...]
Källa: recept.nuKÅLDOLMAR MED RÅRÖRDA LINGON En riktig favorit för många är kåldolmar. Här får du kockens bästa recept, där färsen är kryddad med litet muskot. 4 personer 1[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comNågon gång om året brukar jag ge mig på att göra kåldolmar. Jag vill inte experimentera med detta utan har hittat min favorit, som ursprungligen är Leif[...]
Källa: lata-mammans-receptblogg.blogspot.se