Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 16 recept
Kåldolmar med kokt potatis alt potatismos, lingonsylt (ibland kör jag höstens goda grönsaker, stekta till detta) och en god sås är en lyckad måltid för mig.[...]
Källa: matmor.blogspot.seMin amerikanska receptsamling från tidigt 1900-tal lämnar mig ingen ro. Den saknar de första sju sidorna men nu har en släkting i USA också blivit intresserad[...]
Källa: matskap.blogspot.seSnacka om att det är snudd på falsk marknadsföring när vi i härom veckan skrev att vi äter färs väldigt sällan... nu kommer det nämligen ytterligare ett recept[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seIngredienser, 4 port.: 1 litet vitkålshuvud 400 g köttfärs 1 finhackad gul lök 1 stort ägg 1 msk strömald fibrex + 0,5 dl vatten 1 tsk agavesirap 1 msk sukrin[...]
Källa: matutanallergener.blogspot.seIdag blev det en hel långpanna med kåldolmar - en riktig höstklassiker. Tänk att det godaste som finns kan vara så billigt! Av resterande kål blir det en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAtt göra egna kåldolmar kan upplevas som både svårt och tidskrävande. Men jag kan försäkra att det är mödan värt. Dessa ljuvliga kåldolmar är svåra att motstå.[...]
Källa: pantofflorhonsafotterochgulerotter.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 1 huvud vitkål , (12 stora kålblad) 300 gram blandfärs 2 st ägg 0,5 dl ströbröd 100 gram[...]
Källa: tasteline.comAtt göra egna kåldolmar kan upplevas som både svårt och tidskrävande. Men jag kan försäkra att det är mödan värt. Dessa ljuvliga kåldolmar är svåra att motstå.[...]
Källa: pantofflorhonsafotterochgulerotter.blogspot.seEtt recept från boken Husmanskonst av Leif Mannerström. En riktig klassiker! Så gott! Men tyvärr lite jobbigt att göra, men är ju bra om man är två som hjälps[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 vitkålshuvud 2 msk sirap Fyllning: 250 g köttfärs 70/30 1 dl rundkornigt ris 1 dl vatten 2 dl mjölk 1 gul lök 1 msk smör 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 huvud vitkål Färs: 400 g fläskfärs 1 dl kokt kallt ris salt och malen vitpeppar 2 krm 4-kryddor 1 krm paprikapulver 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Färdigt på: 1h 50 min Ingredienser 1 st vitkålshuvud 300 g blandfärs 1.5 dl mjölk 2 st ägg 1.5 dl kokt rundkornigt ris 1 st gul lök salt[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Ingredienser Kåldolmar 800 G blandfärs 1 st vitkålshuvud eller savoykål eller spetskål 1 st gul lök smör till stekning 1 st kokt kall[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 2 st persiljerötter salt och vitpeppar 150 gr trumpetsvamp 1 msk smör 2 st schalottenlökar, skivade KÅLDOLMAR: 4 st[...]
Källa: recept.nuVanlig svensk husmanskost när den är som allra bäst. Fast egentligen är ju inte kåldolmar en svensk rätt ifrån början, men jag räknar dom ändå till svensk[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.se