Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Jag tänkte att jag skulle vara med i Kalasgotts matutmaning denna månad som har temat Bouillabaisse. Bouillabaisse är något jag är mycket förtjust i men[...]
Källa: sockerblomman.blogspot.seHej! I måndags var det sommelierutbildning och det var inte Italien som gällde utan det var istället Spanien och öl som vi skulle fördjupa oss i. En väldigt[...]
Källa: mattiasmatochdryck.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 400 gram kolja eller annan vit fisk 200 gram gul lök 2 klyfta(or) vitlök 1 msk margarin[...]
Källa: tasteline.comBouillabaisse är en sydfransk gryta, men här i vår tolkning. Den tar sin lilla tid, men det är den väl värd. Servera den gärna med aioli och ljummen[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seNej vad säger ni, idag tar vi en liten paus från julmaten och låter sillen, leverpastejen, pepparkakorna och juldrinkarna vila en smula. Vi vill ju inte tjata[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.se2 portioner 500 gr färskpotatis ½ ask frusen persilja 100 gr morot 100 gr palsternacka ½ gul lök 2 pressade vitlöksklyftor 1 paket saffran 1 tsk hel[...]
Källa: beatricematmedmera.blogspot.seAntal portioner: 6 Ingredienser 0.5 st Kungskrabba plastfilm skaldjursfond Syrad gurka gurka salt citron ”Rouille” 1 dl vitlöksolja 1 msk tomatkoncentrat 1 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Ingredienser 1 Nät musslor 400 g fiskfilé 4 vitlöksklyftor 2 gula lökar 4 potatisar 1 brk hela tomater 2 mindre fänkålshuvuden 1 paprika 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 300 g torskfilé 4 st gambasräkor 1 st liten rotselleri 1 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 st röd[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 16 Ingredienser 2.5 kg blandad fisk, till exempel abborre, gös, röding och kolja Skal från 1-2 svenska humrar Skal från 6 st svenska[...]
Källa: recept.nu