Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 50 min Ingredienser 10 st äpplen 1 msk färskpressad citronsaft 100 g smör 0.5 dl socker Degen 2 dl vetemjöl 75 g smör 2 msk[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 8 Ingredienser 8 st äpplen 2 dl vetemjöl 75 g smör 2 msk kallt vatten Fyllning: 1 msk färskpressad citronsaft 100 g smör 0.5 dl socker[...]
Källa: recept.nuVi hade svenskbesök häromdagen och jag försökte bjuda på lite franska specialiteter. Till efterrätt gjorde jag Tarte Tatin men inte en stor utan flera små.[...]
Källa: minamatminnen.blogspot.frTarte Tatin är en klassisk upp-och-ned kaka som ursprungligen är en äpplekaka som kom till av misstag i 1898 på l´Hotel Tatin som drevs av systrarna[...]
Källa: matkick.blogspot.seVissa saker kommer tyvärr inte att hittas på denna bloggen. Som t ex en tarte tatin gjord på äpple, det är jag alldeles för allergisk mot för att laga. Synd,[...]
Källa: emiliasmatochbak.blogspot.seIngredienser Snabb smördeg 250 g vetemjöl 250 g smör, kallt i bitar 100 g vatten 20 g äggula 5 g salt 5 g citronsaft, färskpressad Fyllning äpplen råsocker[...]
Källa: recept.nuTarte tatin är en klassisk fransk "upp och ner-kaka" som du gräddar i en ugnsfast stekpanna. Ingredienser till en stekpanna 20-25 cm i diameter Mördeg 2½[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.sePajdeg 150 gr vetemjöl 120 gr kallt smör 1 ½ msk strösocker 4 msk kallt vatten Kör alla ingredienserna i matberedare till en deg. Ställ kallt 30 min.[...]
Källa: elsasskafferi.blogspot.seIngredienser Smördeg: 200 g smör Cirka 4 dl vetemjöl 2 msk kallt vatten (Det går också bra att använda djupfrysta, färdiga smördegsplattor) Fyllning: 100 g[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Äppelfyllning 8-10 äpplen 150 g salt smör 150-200 g socker Mördeg 250 g mjöl 125 g smör, mjukt 1 äggula 50 g socker 0.5 dl[...]
Källa: recept.nuTarte tatin är väl en av de mest klassiska av franska desserter, själv är jag sannerligen ingen konditor men jag kan ju ändå bjuda på min egen version av[...]
Källa: matgalen.blogspot.se