Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 14 recept
Lingon- och ingefärssås: 2 dl vatten 1 1/2 msk koncentrerad kalvfond 1 dl rött vin 1/2 dl lingonsylt eller rårörda lingon 2 krm malen ingefära salt och[...]
Källa: skanemejerier.seIngredienser Renskav 800 g renskav 200 g bacon 100 g finhackad gul lök 80 g Smör Vatten 33 cl rököl Salt svartpeppar Rotfrukt- och potatismos 500 g mjölig[...]
Källa: recept.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 paket djupfryst renskav (240 g) 2 gula lökar 100 g champinjoner 2 morötter 2 msk neutral olja 1/2 dl chilisås salt och malen[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 600 g djupfryst renskav 1 gul lök smör till stekning 1 liter färsk svamp (trattkantareller, kremlor, soppar) 2 dl vispgrädde 1[...]
Källa: recept.nuSylvia frostade av frysen och längst in låg en påse med trattkantareller och ett paket renskav som jag fick med mig från Kiruna i höstas. Till detta behövs 1[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seIdag när vi handlade på Coop hade dom färska kantareller som plockats här på orten. De såg så fina ut att jag inte kunde motstå. Lunchen hemma hos oss blev[...]
Källa: minmatblogg.blogspot.seI det här receptet dyker lite oväntade ingredienser upp - kaffe och kakao i moset, exempelvis. Vi anade att rätten inte skulle vara barnvänlig, vilket den[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seSvärmor och svärfar bjöd på renskav till middag igår. Mums! renskav (vi hade rökt) purjolök grädde soja salt och peppar idealmjöl Klubba renen och stycka den.[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seDen här rätten gör jag gärna på hösten när den färska svampen finns att plocka Så här års får det bli en burk kantareller från butiken. Servera med rårörda[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt recept ur boker Morberg lagar husmanskost av Per Morberg. Det är många riktigt goda recept i den boken och nu blev det detta! Riktigt gott! 4 port. 500 g[...]
Källa: mat365.blogspot.seDen här bilden gör inte riktigt rätten rättvis. Men är du ett fan av ädelost tycker jag absolut att du ska laga den för fänkål och ädelost går riktigt bra[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seRenskav är en bra produkt i frysdisken. Jag gillar att kombinera den med kantareller eller trattkantareller och servera potatismos och rårörda lingon till.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 700 g renskav 1 st gul lök 150 g gula kantareller 3 dl grädde 2 msk smör 2 msk mjöl 5 cl portvin 1 dl färska lingon till[...]
Källa: recept.nuRenskavsgryta med potatis och lingon till, gott och mustigt. Bättre på vintern än sommaren skulle jag tro. Ingredienser (för ca 4 personer) - 2 paket fryst[...]
Källa: alskadevardag.blogspot.se