Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Jag brukar rimma torskryggen om man har tid. Den blir fast och fin och håller ihop bättre när man steker den. Hasselnötsstekta haricots verts passar perfekt[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.se600 g benfri torskrygg 2 msk salt 100 g/40g smör 4 msk riven pepparrot 1 knippe rädisor 1 dl hackad dill rivet skal från 1 citron salt och svartpeppar[...]
Källa: frokensandralagar.blogspot.seRöd cheddar kan man köpa skivad i de flesta större butiker. Cheddarn gör att såsen blir härligt fyllig och får en fin färg. Tillsammans med röd paprika och[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seDags för lite fisk igen. Det finns ju flera anledningar till att äta fisk ofta, bl a är fiskens omega 3-fettsyror bra för vårt kom-ihåg och så skyddar det våra[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seJag måste motvilligt erkänna att jag är ruskigt dålig på att laga fisk, eller annan fisk än lax i alla fall. På sommaren blir det förstås makrill, eftersom[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seRöd cheddar kan man köpa skivad i de flesta större butiker. Cheddarn gör att såsen blir härligt fyllig och får en fin färg. Tillsammans med röd paprika och[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seJag brukar rimma torskryggen om man har tid. Den blir fast och fin och håller ihop bättre när man steker den. Hasselnötsstekta haricots verts passar perfekt[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seJag måste motvilligt erkänna att jag är ruskigt dålig på att laga fisk, eller annan fisk än lax i alla fall. På sommaren blir det förstås makrill, eftersom[...]
Källa: malinsdiner.blogspot.seSaffran är ju en klassisk julsmak, så även ansjovis ihop med brynt lök i en Janssons frestelse. Båda dessa smaker och dofter är iaf för mig jul och skapar[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seNu är torsken som finast! Ingredienser till 2 portioner 350-400 g torskrygg utan skinn ½ l vatten ½ dl salt nymalen svartpeppar Hollandaisesås 2[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser till 2 portioner 350 g torskrygg utan skinn ½ dl salt ½ l vatten olivolja nymalen svartpeppar Västerbottenspotatis ½ kg[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se