Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 6 Färdigt på: 1h 10 min Ingredienser 3 st stora aubergine (2 kg) 2.5 msk olivolja till stekning 800 g nötfärs 2 st gula lökar 200 g tomatpuré[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Färdigt på: 55 min Ingredienser 3 st auberginer 1 st citron 1 st stor gul lök 750 g malet lammkött 3 st stora tomater 4 msk tomatpuré 30 g[...]
Källa: recept.nuEn god och saftig Moussaka Ingredienser till 4 personer: 2 auberginer Köttfärsröra: 400 gr köttfärs - helst lamm 1 lök passerad tomat muskot kanel[...]
Källa: pastrovtag.blogspot.seVanligtvis är jag väldigt bortskämd med en son som sover väldigt bra och hela nätter sedan länge. Men när vi inte är hemma sover han lite oroligt, vaknar ofta[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seIngredienser: 2 auberginer 2 burkar tonfisk en hand gröna oliver Tomatsås / eller en burk passerade tomater Gratängsås: 2,5 dl alternativ till gräde 1 dl[...]
Källa: pastrovtag.blogspot.seVanligtvis är jag väldigt bortskämd med en son som sover väldigt bra och hela nätter sedan länge. Men när vi inte är hemma sover han lite oroligt, vaknar ofta[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 2 st stora aubergine 600 g lammfärs 2 st gula lökar 200 g tomatpuré (1 tub) 2 dl riven parmesan 2 dl grädde 1 st ägg Salt,[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Ingredienser 3 auberginer 1 citron 1 vetemjöl olivolja till stekning 750 g lammfärs 1 stor gul lök 1 burk hela tomater 2 msk tomatpuré salt[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 500 g köttfärs 0.5 st finhackad gul lök 1 tsk salt 0.25 tsk svartpeppar 1 msk olivolja 1 burk krossade tomater 3 msk tomatpuré[...]
Källa: recept.nuMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.se