Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Tog en liten bloggpaus i går men nu är jag tillbaka. Den här veckan ska Leif jobba borta hela veckan och eftersom jag jobbar till 17 i början av veckan skulle[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seGjorde moussaka för första gången för ungefär ett och ett halvt år sedan.. när jag hade börjat med mitt projekt att göra en ny maträtt varje dag. Men det var[...]
Källa: mat365.blogspot.seVanligtvis är jag väldigt bortskämd med en son som sover väldigt bra och hela nätter sedan länge. Men när vi inte är hemma sover han lite oroligt, vaknar ofta[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seVi drömmer just nu om Grekland! Tankar har börja spira om båtluffning, det kan nog vara något för oss! Långt bort känns det dock nu med advent som står för[...]
Källa: minamatminnen.blogspot.frDa sekretæren min skulle over fjellet på businessreise, fikk jeg være med i kofferten, for jeg var blitt invitert til å gjestekokkelere på det splitter nye[...]
Källa: matmedmonkis.blogspot.seVanligtvis är jag väldigt bortskämd med en son som sover väldigt bra och hela nätter sedan länge. Men när vi inte är hemma sover han lite oroligt, vaknar ofta[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.seAntal portioner: 6 Ingredienser ca 1 kg aubergine vetemjöl rapsolja 2 gula lökar, hackade 2 paprikor, tärnade 1 knippe persilja, hackad salt och malen[...]
Källa: recept.nuKvällens moussaka blev enkel av tillaga...vi förbredde ragun igår så idag så friterade vi lite aubergine och gjorde en klassisk bechamel. Det blir liksom lite[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.sePrövade också att göra en lasange (moussaka) utan lasange plattor och använde då auberginer i stället. Receptet är detsamma som på lasangen fast jag tog färska[...]
Källa: vxlhaxanfranorrland.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.se