Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
1 liter jordgubbar 1 dl vitt vin 1 dl vatten 2 msk apelsinmarmelad 2 tsk honung några kvistar citronmeliss Parfait: 1 ägg 1 äggula 1 dl strösocker 1 dl[...]
Källa: skanemejerier.seIngredienser 1 liter jordgubbar 1 ⁄ 2 dl flytande honung 1 tsk riven färsk ingefära 1 tsk rivet limeskal Sås: 1 dl Arla ® vispgrädde 1 dl Arla[...]
Källa: arla.seOm man tröttnar på att äta jordgubbarna precis som de är (om man nu kan tröttna på jordgubbar) så är det gott att marinera dem. 1 liter jordgubbar Lag: 2 dl[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.sel liter jordgubbar 1-2 msk råsocker eller strösocker 1 st limesaft samt rivet skal 2 msk Bacardi razz 2 dl vispad grädde 3-4 punschflaskor Till servering;[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seJordgubbarna jag köpte var inte så söta och goda som jag hoppats, och med mina färska örter ståendes kunde jag inte låta bli att blanda det... vilket blev en[...]
Källa: cakingmyday.blogspot.seCicci och jag mumsade på detta framför en serie. Marinerade jordgubbar med dajmgrädde jordgubbar socker limeskal lite limesaft grädde dajm Snoppa gubbarna och[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seEn riktigt god smakupplevelse blev det när jag marinerade jordgubbarna i Fläderlikör. Bjöd på denna dessert på midsommarafton och den blev riktigt uppskattad:)[...]
Källa: millashalsoblogg.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 l jordgubbar 3 msk agavesirap, eller flytande honung 1 dl balsamvinäger 1 dl mynta, färsk, hackad 2 dl yoghurt, grekisk 1 dl[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 500 g små färska jordgubbar 2 msk rå- eller strosocker 2 msk lagrad balsamvinäger Mandelmascarpone: 50 g sötmandel 250 g[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 1 liter färska jordgubbar 2 st apelsiner apelsinlikör eller Cointreau lite strösocker vaniljglass och lättvispad grädde till[...]
Källa: recept.nuIngredienser 400 g jordgubbar 1 kruka basilika 4 msk balsamvinäger 1 dl olivolja 1 dl svarta oliver Brillat Savarin (ko- eller fårost från Frankrike, krämig[...]
Källa: recept.nu