Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Svensk husmanskost möter traditionellt grekisk, fast utan fetaosten. Eller? Ok, jag har ingen aning. Gott är det i alla fall! Lammfärsbiffar, 4 port 400 g[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seAntog utmaningen från LCHF på mitt sätt en grupp på Facebook Lammfärsbiffar med krämig fänkålsgratäng – 4 portioner 500 g lammfärs ½ dl grädde 1[...]
Källa: kakformen.blogspot.sePang sa det och så var hösten här! Vi har ju haft en riktigt skön september hittills, fram tills idag, regn så gott som hela dagen....men, det är ju rätt så[...]
Källa: matochodla.blogspot.seGoda lammfärsbiffar lagade jag igår. Färsen spetsade jag med grönsakshack/pulpa jag hade kvar från juicetillverkningen. Biffarna blev goda och saftiga. Dottern[...]
Källa: ryskadockor.blogspot.seRisotto har alltid varit en favorit och här kommer en helt otroligt god variant tillsammans med rosmarinsdoftande lammfärsbiffar och en klassisk caponata[...]
Källa: pantofflorhonsafotterochgulerotter.blogspot.seRisotto har alltid varit en favorit och här kommer en helt otroligt god variant tillsammans med rosmarinsdoftande lammfärsbiffar och en klassisk kall caponata[...]
Källa: pantofflorhonsafotterochgulerotter.blogspot.seEn fräsch sommarrätt med libanesisk touch. Tabbouleh är en libanesisk persiljesallad som passar bra som tillbehör till sommarens grillrätter. Lammfärsbiffarna[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se Hoppas ni har haft en skön helg och ätit god mat. Nu börjar vi gå mot kyligare tider och lite mer robusta maträtter och grytor väntar runt hörnet.[...]
Källa: matmedkarro.blogspot.comJust nu är det enkelt att få tag på lamm...och just färs av lamm är en fantastisk produkt. Speciellt om du är lite rädd för att det skall smaka kofta! Ibland[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser 500 gram lammfärs 0,75 dl grädde 2 st ägg 1 tsk salt peppar 1 st vitlöksklyfta(or) ,[...]
Källa: tasteline.com